ŠTO HARRYU NIJE JASNO?

The Sun poručio Redknappu: 'Ili puno potroši na pojačanja ili ćeš ostati bez Luke Modrića'

Pozivajući se na izvore bliske klubu tiražni dnevnik tvrdi da je Luka ambiciozan, te da njegova budućnost ovisi isključivo o tome mogu li Spursi na jednak način pratiti njegovu ambicioznost
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 03. lipanj 2011. 11:30

" Luka Modrić je poručio Tottenhamu da ovoga ljeta potroši novac na pojačanja ili bi u protivnom on mogao napustiti klub", tvrdi engleski tabloid The Sun...

Pozivajući se na izvore bliske klubu tiražni dnevnik tvrdi da je hrvatski veznjak ambiciozan, te da njegova budućnost ovisi isključivo o tome može li klub s White Hart Lanea na jednak način pratiti njegovu ambicioznost. Ne bude li mogao, a potvrdit će se to poslom u ljetnom prijelaznom roku, 25-godišnji hrvatski nogometni reprezentativac bit će spreman promijeniti sredinu.

U podsjećanju da je Modrić 25 milijuna funti vrijedna "meta" mančesterskih klubova (United i City), da je prošle godine potpisao šestogodišnji ugovor, te da je sretan pod vodstvom Harryja Redknappa, navode se i riječi izvora na kojeg se autor teksta pod nazivom "Ili puno potrošite ili ćete izgubiti Luku" poziva:

- Redknapp je javno rekao da klub neće prodati Modrića ili neko drugo klupsko jako ime. Ali, premda je Luka sretan s onime što je Tottenham do sada napravio, također je i iznimno ambiciozan. Čeka da vidi može li menadžer u klubu dovesti nekoliko značajnih pojačanja. To će mu reći u kojem smjeru klub ide.

Linker
19. svibanj 2024 18:41