Kazımcan Karataş (desno)

 YAGIZ GURTUG Middle East Images Via Afp
‘KONTAKT JE USPOSTAVLJEN‘

Hajduk radi na novom pojačanju, mladi reprezentativac stiže kao rješenje za problematičnu poziciju?!

Turski mediji pišu da je situacija uznapredovala i da su pregovori prešli u malo ozbiljniju fazu
Piše: SNObjavljeno: 31. siječanj 2024. 06:30

Krajem listopada prošle godine Hajduk je gostovao u Koprivnici kod Slaven Belupa, prva utakmica s Karoglanom na čelu nakon odlaska Leke. Hajduk je pobijedio 1:0, presudio je gol Livaje i donio prijeko potrebna tri boda.

Ipak, na toj utakmici je ozljedu zadobio Dario Melnjak, lijevi bek Hajduka. Zbog teške ozljede križnih ligamenata neće ga biti do kraja sezone, a posljedice te ozljede Bijeli osjećaju tek od nastavka sezone.

Poziciju lijevog beka je sve do zimske pauze više-manje uspješno odrađivao Diallo, on se tada odazvao na reprezentativnu obvezu svoje Obale Bjelokosti. Njegovim odlaskom nastala je rupa na toj poziciji, a zatvara je Fahd Moufi, primarno desni bek.

image

Kazımcan Karataş

YAGIZ GURTUG Middle East Images Via Afp

Hajduk se bacio u potragu za novim igračem, prije tjedan dana turski mediji su pisali da je klub zainteresiran za Kazimcana Karataşa, lijevog beka Galatasaraya i mladog reprezentativca Turske, piše Slobodna Dalmacija.

U utorak je priča dobila nastavak, turski mediji pišu da je situacija uznapredovala, Hajduk je kontaktirao Galatasaray i pitao za njihove uvjete. Pregovori su tako, tvrde Turci, prešli u malo ozbiljniju fazu.

Karijeru je 21-godišnji bek započeo u Altayu, a Galatasaray ga je u ljeto 2022. godine kupio za 1.2 milijuna eura. Karatas je od tada upisao 23 nastupa, a ove sezone nije se naigrao. Transfermarkt ga procjenjuje na 2.5 milijuna eura. Hajduku je konkurencija Gaziantep, i ovaj turski klub je zainteresiran za igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 13:45