Kruno Jurčić i Danko Đikić

 PRIVATNA ZBIRKA
‘OČEKUJU VELIKE STVARI‘

Kruno Jurčić predstavljen u novom klubu, pobijedio i bivšeg izbornika: ‘Bilo je puno kandidata...‘

‘Na sreću, u klubu su shvatili da je Kruno Jurčić najbolje rješenje za njih‘
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 07. veljača 2024. 11:43

Krunoslav Jurčić (54) i službeno je predstavljen u svom novom klubu, egipatskom Pyramidsu FC. Sjetit ćete se da je tamo gotovo godinu dana radio Ante Čačić (od prosinca 2019. do listopada 2020.), koji je očito ostavio dobar trag te tako na neki način otvorio vrata i Kruni Jurčiću.

Pyramids FC u ovom je trenutku četvrti na prvenstvenoj ljestvici, ima dva boda, ali i dvije utakmice manje od vodećeg Zeda. Jurčićev prvi zadatak je osvojiti naslov prvaka.

- Klub je jako ‘gladan‘ trofeja i od Jurčića se očekuju velike stvari. Pyramids je klub koji ima ime te je puno trenera željelo doći ovdje raditi. Bilo je kandidata iz Brazila, Portugala, čak i "naš" Petković, koji je bio izbornik Švicarske. Na sreću, u klubu su shvatili da je Kruno Jurčić najbolje rješenje za njih - kazao nam je menadžer Danko Đikić, koji je prije četiri godine i Antu Čačića odveo u isti klub.

Pyramids ima drugi najveći budžet u Egiptu, s tim da je El Ahly financijski klasa za sebe, jer to je klub koji ima 43 naslova prvaka Egipta. Pyramids još uvijek čeka prvi trofej. Jurčića u svlačionici čeka momčad koja na Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura, te u kojoj je sedam stranaca.

Linker
29. travanj 2024 00:19