MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE/PROFIMEDIA
KRAJ SAPUNICE?

Procurila fotografija iz pariškog hotela, Brozović potpisuje ugovor života, ovo su najnoviji detalji

Nakon preokreta u petak, hrvatski reprezentativac uskoro bi konačno mogao dobiti novi klub
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2023. 21:05

Je li saga konačno stigla na korak do raspleta? Nakon brojnih preokreta po pitanju odlaska Marcela Brozovića u Al-Nassr, čini se kako sapunica ide prema kraju. Naime, hrvatski reprezentativac fotografiran je u hotelu Shangri-La u Parizu, gdje bi se trebao susresti s predstavnicima saudijskog kluba i službeno potpisati trogodišnji ugovor vrijedan stotinjak milijuna eura.

Dodatnu potvrdu dao je i Fabrizio Romano, koji je napisao kako su klubovi našli zajednički jezik i dogovorili odštetu od 18 milijuna eura, a Brozović je liječnički pregled prošao već u petak u Parizu. Poslužio se talijanski novinar i svojom poznatom kovanicom "here we go" kako bi potvrdio transfer, ali je napisao da odvjetnici još provjeravaju detalje ugovora.

Podsjećamo, do kratkog preokreta u pregovorima stiglo je u petak, kada je Al-Nassr, prema navodima talijanskih novinara, smanjio previđenu odštetu s 23 na 15 milijuna eura, što je naišlo na odbijenicu s Interove adrese. Potpiše li Brozović za azijski klub, postao bi daleko najplaćeniji hrvatski sportaš. Bio bi mu to tek drugi inozemni klub u karijeri, a za Nerazzurre je upisao 330 nastupa u osam godina dugom mandatu.

Koliko je milanski klub bio iznerviran previranjem Vatrenog, pokazali su i "ultimatumom" kojeg su dali Brozoviću. Prema pisanju La Gazzette dello Sport, Inter je Brozoviću poručio kako u subotu mora donijeti konačnu odluku odlazi li u Saudijsku Arabiju ili će ga maknuti s transfer liste, pa bi tako i dalje ostao Interov igrač, s kojim važeći ugovor ima sve do ljeta 2026. godine. Iako fotografija iz Pariza upućuje na zaključak kako je sve ponovno blizu zaključenja, treba biti oprezan, jer preokreti i transferi dokazano se "vole"...

Linker
13. svibanj 2024 21:53