Duje Klarić / Cropix
'HAJDUKOVA TRI DANA'

Trodnevna manifestacija u sklopu dolaska Barcelone! Latino večeri, fešta na rivi..

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 11. srpanj 2011. 15:10

Danas je na Poljudu održana konferencija za novinare čija je jedina tema bila utakmica s Barcelonom 23. srpnja. Program će trajati od 21. do 23. srpnja, a sportsko-kulturna manifestacija nosi naziv "Hajdukova tri dana".

Tako će 21. srpnja (četvrtak) tema biti Dalmacija i Hajduk, 22. srpnja (petak) bit će Latino večer, posvećena gostima iz Španjolske, a 23. srpnja (subota) u 20,30 sati je utakmica. Na otvorenom prostoru Rive će se 21. i 22. srpnja s početkom u 21 sat održati predstava "100 godina Hajduka u 2 dana".

Važna vijest je i da je potvrđeno da će televizijski prijenos splitskog spektakla raditi HTV.

Također, danas je predstavljena robna marka "Moj Hajduk" koju je "amenovao" Umbro, a prodavat će se u suradnji sa Cro fan shopom. Tako će svi ljubitelji bijelih moći kupiti posebne šalove, majice, babarine i ostale suvenire s motivom susreta Hajduk - Barca.

Pokazana su i dva unikatna motocikla u bojama Hajduka i Barcelone, koje će na nagradnoj igri dobiti gledatelji na stadionu. Svaka ulaznica ima jedinstven bar-kod, a gledatelj koji bude želio sudjelovati u nagradnoj igri morat će poslat sms poruku. Sav prihod ide splitskoj udruzi Most.

Za utakmicu je ostalo oko 10.000 ulaznica, a broj pretplatnika se povećao na 4300. U Hajduku su uvjereni da će sve ulaznice biti rasprodane.

Linker
03. lipanj 2024 05:14