Jure Mišković/Cropix
BUGARIN 'PUCA'

'U ovoj atmosferi nemoguće je raditi. Ako se ništa ne promijeni, odlazim na zimu!'

Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata. Ali, ne ide to preko noći, treba vremena. Nije slučajno Dinamo već šest godina zaredom prvak - kaže Bugarin
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 20. studeni 2011. 22:10

U nedjelju ujutro Krasimir Balakov održao je sastanak s igračima prije treninga. Balakovu je asistirao i Milo Nižetić, šef struke koji je osjetio da je trenutak kada se treba spustiti u svlačionicu. Jer, Lokomotiva je spustila Bijele, prizemljila ih s oblaka šampionskih snova. Razočarani Balakov igračima je jasno poručio:

- U ovakvoj atmosferi ne mogu raditi, ako se ništa ne promijeni u zimskoj stanci odlazim s Poljuda! Ovdje svi misle da se može preko noći do rezultata. Ali, ne ide to preko noći, treba vremena za rezultat. Nije slučajno Dinamo već šest godina zaredom prvak.

Dočekao je Balakov duge rukave, ali zapeo je u zagrebačkoj magli. Kao i mnogi njegovi prethodnici. Međutim, maksimirska sramota samo je krajnja posljedica nebrojenih pogrešaka u klupskom odabiru kadrova i ukupnom nesređenom stanju u klubu što su mjesecima bili pokriveni plaštom prividne šampionske utrke. Rastjerani su mladi igrači izdanci omladinske škole, pa danas umjesto Čopa igra Vuković koji je ove jeseni postigao jedan pogodak u HNL-u.

- Vukoviću, ti si doveden kao pojačanje i to bi trebao opravdati - upozorio je Milo Nižetić nekadašnju zvijezdu podgoričke Budućnosti, koji u Hajduku ima ugovor od 100.000 kuna mjesečno, na razini Subašića i Tomasova.

Linker
12. svibanj 2024 19:42