REUTERS/Phil Noble
OSTAO DOSLJEDAN SVOJOJ ODLUCI

PONAJBOLJI SVJETSKI SUDAC NEVJEROJATNOM ODLUKOM UKRAO ŠOU NA VELIKOM DERBIJU Novinarima ga razotkrio igrač koji će prijetiti Vatrenima na SP-u

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2018. 21:06

Jedan od derbija među u odigranim prijateljskim ogledima bio je onaj između Argentine i Italije. Suparnici Hrvatske na nadolazećem svjetskom prvenstvu slavili su u Manchesteru rezultatom 2:0, a osim same utakmice, njihov je dvoboj obilježilo i ponašanje glavnog suca Martina Atkinsona.

Naime, Atkinson je slavni engleski sudac koji je sinoć odsudio svoju posljednju međunarodnu utakmicu u karijeri, a ona je ostala posebna i po tome što na njoj nije pokazao niti jedan jedini karton. Iako je, ako ćemo biti iskreni, za to je imao nekoliko dobrih prilika.

"Rekao mi je da mu je ovo posljednja utakmica koju će suditi i da ne želi pokazivati žute kartone" - rekao je novinarima Olea Manuel Lanzini i tako zapravo otkrio njegove namjere, koje je očigledno podijelio barem s dijelom navijača.

Sudac, koji je inače prošle godine bio drugi u izboru za najboljeg na svijetu, svoje je obećanje u konačnici i ispunio te se na taj način s 46 godina na leđima oprostio od međunarodne scene.

Pitanje na koje se sada čeka odgovor je to kako će nadležna tijela reagirati na ovu situaciju...

Linker
16. svibanj 2024 18:24