Vlado Kos / CROPIX
U DOBROJ FORMI

Čupić: Ne znam koji se trener nije ljutio na mene, Goluža nije ni prvi ni posljednji

Još je tjedan dana do Islanda, još se trebaju vratiti Ivano i Drago, u ritmu kojem težimo ima prostora sasvim sigurno. Mislim da će u Srbi biti dobro - kaže Čupić
Piše: Dražen PinevićObjavljeno: 10. siječanj 2012. 20:52

Ima umjetnički imidž. Raštrkana kosa, bradica... Pomalo podsjeća na profesora Emmeta Browna iz Povratka u budućnost. No, ono što je puno bitnije je da igra rukomet budućnosti. Leti, stvarno zna puno o tome i veliki nam je adut na Europskom prvenstvu u Srbiji - Ivan Čupić.

Nije ga bilo na SP u Švedskoj kada je briljirao Vedran Zrnić. Sada nema Zrne...

- Ne znam što reći po tom pitanju, nekako nije moje. Ali dobro, reći ću - dok je bio Džomba, nije bilo problema, bila je i veća gužva, a nema problema - ni sada. Mislim da je teško pogriješiti u našem slučaju i to je najvažnije. Rijetko nam se dogodilo da smo svi zdravi, sada je tako... Nisam taj koji bira, znam koliko je Zrni teško, bilo bi i meni, uostalom, i bilo mi je lani, ali opet znam da je u svemu tome najvažnije da smo mi dobri i da smo dio toga.

Onda se vratio još malo na temu...

- Uh, nije to lako, ne znam kako bih ja. Valjda nekako bih...

Dobro, preskočimo to. Kakva je situacija s ozljedama, boli li što?

- Ništa ne boli, ne može više boljeti kada skršiš oba koljena, rame. Očvrsneš na to, navikneš se. Koliko je samo rehabilitacija iza mene. Sad je OK, ali je sve upaljeno, radi se 100 na sat i mislim da će to sve biti dobro dok dođemo na EP.

Izbornik Goluža je dosta puta bio ljut na vas da se ne čuvate kako biste trebali?

- Slavko je izbornik, ja sam igrač i tu svaka priča počinje i završava. A što se tiče ljutnje, ne znam koji se trener nije ljutio na mene, Slavko nije ni prvi ni posljednji. Moj Grinto je stalno bio ljut, i sad je sigurno.

Kako vam se činila Hrvatska u Osijeku na Croatia Cupu?

- Dobro. Dosta smo toga radili, dosta se trči. Nisam očekivao da budemo vrhunski, ali, recimo, da bude ovako - da. Još je tjedan dana do Islanda, još se trebaju vratiti Ivano i Drago, u ritmu kojem težimo ima prostora sasvim sigurno. Mislim da će to biti dobro.

Linker
04. svibanj 2024 05:52