Jutta Leerdam je za mnoge najljepša sportašica na svijetu

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
PUKLA JE LJUBAV

FOTO: Pa zar je moguće da je nju varao? Prekinuo slavni sportski par: ‘Događalo se to neko vrijeme...‘

Nizozemski "power couple", Jutta Leerdam i Kown Verweij, više nije zajedno
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. rujan 2022. 09:36

Jedna od najljepših sportašica na svijetu je prekinula sa svojim također slavnim dečkom. Ponajbolji klizač i klizačica na svijetu, nizozemski "power couple" Jutta Leerdam i Koen Verweij su prekinui.

Nizozemska brzoklizačica Jutta Leerdam je bila jedna od glavnih tema na zimskim Olimpijskim igrama u Pekingu. Osim što je bila među favoritima za zlato, mnogi su ju proglasili i najljepšom sportašicom na svijetu. Jutta je na kraju osvojila srebro i najavila pohod na Milano 2026. godine.

Ova predivna 23-godišnja klizačica je bila u vezi s Koenom Verweijem, osvajačem zlata i sreba u Sočiju i dvije bronce u Pjongčangu, a Nizozemci pišu da je ovaj slavni par sada prekinuo, a sve je potvrdila i sama Jutta.

"Događalo se to već neko vrijeme. Posebno je loše kada u olimpijskoj sezoni osjećaš da ti je vezna u problemima. Nastavilo se i preko ljeta, a onda je i službeno završilo. Bili smo zajedno 24 sata na dan, sedam dana u tjednu. Bilo je jako puno privikavanja i nije bilo lako", otkrila je Jutta.

Nizozemski mediji su u nekoliko navrata pisali kako je Koen varao Juttu, a izgleda da to ona više nije mogla trpjeti. Navijači se pak pitaju, tko uopće može prevariti Juttu...

Linker
12. travanj 2024 02:29