Amina Kajtaz demonstrira kojim se sportom bavi
 GORAN MEHKEK/CROPIX
SPEKTAKL U KEREMPUHU

Izbor za Miss sporta: Kći legendarnog nogometaša proglašena najljepšom sportašicom Hrvatske!

‘I nakon posljednjih ljetnih Olimpijskih igara mnogi su me proglasili najljepšom sportašicom‘
Piše: SNObjavljeno: 12. srpanj 2020. 00:11

Amina Kajtaz nova je Miss sporta Hrvatske. Djevojka rođena u Njemačkoj dugo je živjela u Mostaru, a trenutno živi u Zagrebu. Plivačica je zagrebačke Mladosti, a na posljednjem državnom prvenstvu osvojila je čak šest zlatnih medalja. Kćerka je Seada Kajtaza, legendarnog nogometaša mostarskog Veleža.

image
Slijeva nadesno: Nina Vuković, Klara Crismanich, Amina Kajtaz i Mia Kalašić
GORAN MEHKEK/CROPIX

- I nakon posljednjih ljetnih Olimpijskih igara 2016. u Riju mnogi su me proglasili najljepšom sportašicom, ustvrdila je Amina nakon trijumfa.

Prva pratilja je body builderica iz Rijeke Klara Crismanich, nekadašnja odbojkašica. Druga pratilja je nogometašica Mia Kalašić koja igra za ekipu iz Bergama u talijanskoj Serie A, a Miss fotogeničnosti je velikogorička atletičarka Nina Vuković.

image
Amina Kajtaz s krunom
GORAN MEHKEK/CROPIX

Djevojke su se žiriju predstavile u tri izlaza, sa sportskom odjećom, u kupaćim kostimima i u večernjim haljinama, a svaka kandidatkinja je u tzv. talent showu demonstrirala i kojim se sportom bavi. Glazbeni gosti na izboru u zagrebačkom kazalištu Kerempuh bili su Dora Vuraić, Mila Elegović, Mladen Burnać i marichi band Los Caballeros, a program je vodio Davor Garić.

image
Predstavljanje natjecateljica
GORAN MEHKEK/CROPIX

Linker
20. travanj 2024 07:23