INSTAGRAM
ŠAMPION POLOMIO SVATOVE!

Video: Dobio usred vjenčanja gole fotografije svoje žene i poruke da je prostitutka, a onda je nastao lom

Dvostruki svjetski prvak totalno se oteo kontroli na vlastitom vjenčanju, a sve je završilo u lokalnoj bolnici...
Piše: SNObjavljeno: 30. kolovoz 2020. 11:20

Zaurbek Sidakov, poznati ruski hrvač, tema je tamošnjih medija i to ne zbog nekog velikog rezultata ili priprema za Olimpijske igre, već zbog skandala koji je napravio na vlastitom vjenčanju...

Naime, kako piše britanski The Sun, Sidakov (riječ je o dvostrukom svjetskom prvaku (2018, 2019), pobjedniku Svjetskog kupa, jednom od najboljih hrvača u Rusiji) je tijekom svog vjenčanja u jednom trenutku dobio poruke da je njegova novopečena supruga Madina Plijeva prostituka, a potom su uslijedile fotografije gdje je u potpunosti gola.

Na mobitele svih uzvanika počele su dolaziti identične fotografije. U trenutku kad se to dogodilo, hrvač je navodno plesao tradicionalne plesove, a potom je totalno izgubio kontrolu i otišao po mladenku koja je bila u susjednoj sobi.

Navodno ju je vukao za kosu, te ju je potjerao iz dvorane!

Na kraju je završila u bolnici, kao i njezin otac koji je doživio infakrt zbog scena.

Njegova mlada je navodno iz bogate obitelji, a istina je, kako piše tabloid britanski, da je godinama bila u vezi s oženjenim muškarcem kojem je slala fotografije.

Navodno je fotografije poslala žena muškarca čija je Madina bila ljubavnica. Osveta je čini se sjela u pravo vrijeme, bolje nije mogla izabrati...

Linker
26. travanj 2024 14:06