Shakira i Lewis Hamilton su uživali na jahti

 Mega/backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia
RAĐA SE NOVA LJUBAV?

FOTO, VIDEO: Piqué, kakav Piqué? Shakira na jahti uživa u društvu jednog od najboljih sportaša svih vremena

Kolumbijska pjevačica uživa u slobodi nakon razvoda od španjolskog nogometaša
Piše: SNObjavljeno: 12. svibanj 2023. 11:39

Shakira ne prestaje biti tema svjetskih medija otkako je puknuo njen brak s Gerardom Piqueom. Sada se na naslovnicama našla zbog svojeg i više nego ugodnog druženja s najboljim vozačem Formule 1 u povijesti Lewisom Hamiltonom.

Shakira i Hamilton su ulovljeni kako zajedno uživaju na njegovoj jahti nekoliko dana nakon što su skupa snimljeni na večeri nakon utrke Formule 1 u Miamiju. Slavni vozač je snimljen kako kolumbijskoj pjevačici pomaže da se ukrca na jahtu s otvorenim krovom na kojoj su uživali u druženju s prijateljima.

image
Rm/mega/the Mega Agency/profimedia

image
Rm/mega/the Mega Agency/profimedia

Shakira cijelo vrijeme nije skidala osmjeh s lica, a s Hamiltonom je izmjenjivala nježne poglede i jasno je da su u druženju uživali. Shakira je uoči spomenute utrke Formule 1 u Miamiju viđena s Tomom Cruiseom, a nakon toga je otišla na večeru s Hamiltonom.

Shakiri je inače teško pao razvod s Piqueom koji ju je i prevario pa je snimala i pjesme o svojem bivšem i njegovoj novoj ljubavi. Par je prekinuo u svibnju prošle godine, a ove godine su se i službeno razveli nakon čega je pjevačica sa sinovima Milanom i Sashom odselila u Miami. Pique uživa u novoj vezi s Clarom Chijom, a dogovoreno je da djecu može vidjeti kad god poželi.

Linker
12. lipanj 2024 18:27