Juicy Maraska, trećeplasirana momčad Kutije

 GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix
UVERTIRA U FINALE

Legenda Kutije i društvo pregazili najveće iznenađenje turnira: ‘Nismo ni zaslužili osvojiti...‘

Bio je ovo ogled iz kojeg je kao pobjednik izašla momčad puna HR reprezentativaca.
Piše: Tugomir DobrinićObjavljeno: 29. prosinac 2021. 16:43

U utakmici za treće mjesto u glavnom dijelu ovogodišnje jubilarne 50. Kutije šibica sastali su se Keraterm Centroplinomont i Juicy Maraska, momčadi koje su u sjajnim polufinalnim utakmicama odigrale protiv Poliklinike Milojević i Krešimir Keta Bandić jako dobro i uz malo sportske sreće mogla se barem jedna od ove dvije momčadi plasirati u veliko finale.

Sraz za 3. mjesto u srijedu bila je jednosmjerna ulica jer je Juicy Maraska imao izrazitu dominaciju tijekom cijele utakmice.

Mrežu Keraterma Centroplinomonta zatresao je u 9. minuti Tihomir Novak, a za 0:2 pobrinuo se Nermin Kahvedžić šest minuta kasnije što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix

U 21. minuti Antonio Krajinović je iz kaznenog udarca sa sedam metara smanjio vodstvo Juicy Maraske na 2:1, no nakon toga Juicy Maraska zabio je čak četiri pogotka. Dvaput je strijelac bio Luka Perić, a po jednom Franco Jelovčić i Josip Jurić za konačnih vrlo uvjerljivih 6:1.

Po završetku utakmice dvostruki strijelac, hrvatski reprezentativac iz redova najbolje slovenske futsal momčadi Dobovec, Luka Perić, koji je s ukupno devet pogodaka, uoči finalne utakmice, izbio na prvo mjesto na listi strijelaca, je rekao:

- Mi smo na turnir došli s vrlo jakim sastavom želeći osvojiti najprestižniji hrvatski malonogometni turnir no to nam na našu žalost nije uspjelo. Moram biti iskren i priznati da nismo zaslužili osvojiti Kutiju jer nismo igrali ni izbliza onako kako se to od nas očekivalo. Na kraju smo osvojili treće mjesto i s tim moramo biti zadovoljni.

image
GORAN MEHKEK/CROPIX Cropix


Keraterm Centroplinomont - Juicy Maraska 1:6

Suci: Bertol i Jurašić.

STRIJELCI: 0:1 - Novak (9), 0:2 - Kahvedžić (15), 1:2 - Krajinović (21), 1:3 - Jelovčić (23), 1:4 - Perić (30), 1:5 - Jurić (35), 1:6 - Perić (40).

KERATERM CENTROPLINOMONT: Karas, Krajinović, Mijoč, Mašić, Duvnjak, Legin, Frigan, Cebin, Hrga, Josipović, Barbarić.

JUICY MARASKA: Kahlina, Turk, Čeh, Jelovčić, Jurić, Perić, Novak, Fetić, Toth, Kahvedžić, Jozić.

Linker
23. travanj 2024 12:35