PRIHVATLJIVI UVJETI

Ivica Obrvan naslijedio Kljaića, Gobac tvrdi: 'Ja sam u klubu samo mali igrač...'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 02. veljača 2011. 14:45

ZAGREB - Na Klajićevu “drskost” i najavu da će na konferenciji za novinare iznijeti prljavo rublje, čelništvo CO Zagreba odgovorilo je “zagrebačkom gospoštinom”:

- Predstavljamo novog trenera Ivicu Obrvana i demokratski pozdravljamo neke druge konferencije za novinare - rekao je u najavi direktor Bartol Kaleb. (Nećemo o tome dok ne čujemo što će reći Kljaić.)

Ivica Obrvan, proslavljeni igrač Zagreba, legalno je izabran, njegova je ponuda klubu bila najbliža u konkurenciji sa Zdravkom Zovkom, Silvijom Ivandijom i Slavkom Golužom. Od njega se očekuje da poveže sve konce u struci i među igračima, kratki je sukus predstavljanja novog trenera koji je iznio Bartol Kaleb.

- Iako je sve došlo doslovno preko noći, imam viziju i ideju što sve s ovom momčadi moram napraviti. Iz opusa bivšeg trenera uzet ću najbolje i nadograditi. Siguran sam da ću opravdati očekivanja i iz momčadi izvući maksimum. Uprava mi nije postavila posebni imperativ, no ja znam da moram uzeti domaće trofeje, kao i svaki trener koji je radio u klubu. Naravno, u Ligi prvaka moramo otići što dalje. Moja je maksima kako nitko nije nepobjediv i tako ću se i postaviti, kratko je rekao Obrvan.

Stara, za mnoge već zaboravljena priča “Obrvan, vrati stan!” od prije desetak godina kada su Gobac i trener Metkovića Obrvan bili u velikom sukobu, očito je zaboravljena. Također i ono što je izrekao Gobac: “Obrvan se može vratiti u Zagreb samo nakon što se ispriča”.

Gobac je to sada uz osmijeh komentirao:

- Ja sam sada u klubu mali igrač. Pitajte direktora, Obrvan je bio njegov prvi izbor, baš kao što je to bilo i onda kada smo dovodili Nenada Kljaića.

Direktor Kaleb to je i potvrdio, Obrvan je bio prvi njegov “pick”, a želja mu je ispunjena.

Sada se pak očekuje hoće li Nenad Kljaić nešto konkretno reći i ispuniti najavu da sada “ide do kraja.” Što to točno znači?

- Čut ćete u četvrtak na konferenciji za novinare. Hotel Internacional, točno u podne!

Linker
08. lipanj 2024 23:06