Bernard Čović / Cropix
MEDVEŠČAK

Villach sredio Medvjede

Medveščak je u odlučujućoj utakmici za naslov pobjednika Memorijala Ferdo Spajić izgubio od momčadi Villacha koja je pobijedila sa 1:0
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. rujan 2010. 01:21

Šlag je ipak na kraju promašio medvjeđu tortu. Savršeni uvod u sezonu na kraju je ipak izostao, iako je realno malo tko zbog toga sinoć očajavao. Medveščak je u odlučujućoj utakmici za naslov pobjednika Memorijala Ferdo Spajić izgubio od momčadi Villacha koja je, u skladu s dosadašnjim igrama na turniru, pobijedila sa 1:0, rezultatom kojim su dobili sve tri utakmice na turniru. Odlučujući gol pao je na samom početku utakmice kada je najbolji gostujući igrač Raffl prošao pored Blagusa i mirno zabio. Tek na kraju se pokazalo da će biti I pobjednički. Do kraja utakmice Medvjedi su napadali, u jednoj situaciji i punu minutu s dva igrača više na ledu, ali nisu uspjeli probiti na ovom turniru nesavladivog Prohasku.

Napomenimo, susret s Villachom propustili su ozlijeđeni John Hećimović (medijalni ligament), Wacey Rabbit (zadnja loža) te prehlađeni Marko Lovrenčić.

U utakmici za treće mjesto slavio je Klagenfurt koji je sa 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) bio bolji od Jesenica.

Linker
10. lipanj 2024 03:59