”Što bi još trebao napraviti da me zavole?”, tema je i ove karikature
 DAVID GRAY Afp
‘Džaba ti trofeji‘

Foto: ‘Napali‘ ga i karikaturom! Uplakani Đoković na tronu, a navijači traže samo ‘mrskog‘ Federera...

"Pogledajte, Roger se vraća na teren! Roger zauvijek! Volimo te", poručuju teniski fanovi
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2021. 16:24

Novak Đoković u ponedjeljak je "srušio" rekord Rogera Federera po broju tjedana provedenih na prvom mjestu ATP ljestvice. Novi rekord sad iznosi 311 tjedana i on će se još najmanje nekoliko tjedana sigurno povećavati...

Srpski tenisač zajedno sa svojom obitelji proslavio je u restoranu Novak u Beogradu veliki uspjeh u karijeri, a navijači su ga dočekali pjesmom i poklicima. I to je nešto na što je navikao u Srbiji, dok u ostatku svijeta, barem na zapadu, to i nije česta slika.

Nakon Adria Toura u doba pandemije njegova popularnost još je više bila na udaru, pa su pojedini mediji na zapadu jedva čekali njegove "gafove", pa i u vidu pogođene linijske sutkinje u New Yorku.

Nedavno ga je francuski L'Equipe iznenađujuće iskritizirao, koji relativno dobro piše o njemu, a sad su ga počastili i jednom karikaturom u kojoj prikazuju Novaka usamljenog na vrhu, dok navijači slave Federera.

"Pogledajte, Roger se vraća na teren! Roger zauvijek! Volimo te", samo su neki od povika navijača s karikature.

Novaka obožavaju na Dalekom istoku, posebice u Kini, no teško se probija do srca Engleza, Amerikanaca, Australaca, pa i Francuza iako promovira njihove proizvode (Lacoste, Peugeot)...

image
OLIVER BUNIC Afp

Linker
03. svibanj 2024 20:35