Carlos Alcaraz oduševljava svojim igrama

 Oscar Gonzalez/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI

‘Nisam ja najbolji na svijetu! Đoković je broj jedan, a jednom me stvari posebno oduševio‘

Mladi Španjolac je odmjeren u izjavama i smatra da još nije na vrhu svjetskog tenisa
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2022. 10:46

Carlos Alcaraz ne prestaje oduševljavati sjajnim partijama koje pruža iz turnira u turnir, a ima tek 19 godina. Na turniru u Madridu je nanizao pobjede protiv Rafaela Nadala, Novaka Đokovića i Alexandera Zvereva.

Alcarazu se tako prometnuo u jednog od najvećih favorita za osvajanje nadolazećeg Roland Garrosa, a nakon poraza od mladog Španjolca se oglasio i Zverev koji je konstatirao kako se radi o najboljem tenisaču na svijetu. Alcaraz se ne slaže.

"Ne mislim da je tako. Za mene je najbolji na svijetu onaj koji drži broj jedan. On je taj koji zaslužuje tu titulu, a to je sada Đoković. Ja sam šesti. Imam još pet mjesta do toga da budem najbolji na svijetu", rekao je Alcaraz za Marcu pa pohvalio Đokovića:

"Kakav servis ima... Đoković ne slovi kao sjajni server, ali mi je njegove servise bilo najteže vraćati. Jako loše sam mu čitao servis i to me najviše impresioniralo. Sjajan je i s osnovne linije. Jedno je kad ga gledaš na TV-u, a drugo kad igraš protiv njega", zaključio je mladi Španjolac.

Linker
26. travanj 2024 07:07