Novak Đoković
 INSTAGRAM
SRBIN ULAŽE

Video: Sve nekretnine Novaka Đokovića! Vile na moru i stanovi od preko 30 milijuna eura, a to nije sve...

Prvi tenisač svijeta rekorder je po zaradi. Voli ulagati u kuće i stanove diljem svijeta
Piše: SNObjavljeno: 28. prosinac 2020. 13:09

Novak Đoković je prije nekih 20-ak dana finiširao posao u kupovini vile u Marbelli u Španjolskoj, a riječ je o imovini koju redovito unajmljuje s ciljem što boljih priprema za zemljani dio sezone. S tom posljednjom akvizicijom njegova lista ulaganja u nekretnine sad vrijedi više od 30 milijuna eura...

Upravo u toj vili u Španjolskoj prvi je tenisač svijeta proveo prvi dio karantene zbog koronavirusa, a sad je odlučio da izdvoji oko 10 milijuna eura za kupovinu iste.

Čini se da vlasnik 17 Grand Slam naslova planira preseliti svoju stalnu rezidenciju iz Monte Carla, kako javljaju pojedini srpski mediji (Telegraf), pa je Marbella upravo rješenje zbog blizine i ugodnije klime.

Što sve posjeduje od nekretnina Novak Đoković? Stan u Monte Carlu vrijedi najmanje pet milijuna eura, a ima i dva stana na Manhattanu, kao i stan u Miamiju. Navodno je ukupna vrijednost tih stanova oko 12 milijuna eura.

image
Pogled iz stana u Monte Carlu
INSTAGRAM/JELENADJOKOVIC

Vlasnik je novog penthausa od 250 kvadrata u elitnom beogradskom naselju West 65, a navodno je za nekretninu iskrcao 550.000 eura.

Također posjeduje i stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu, a koji vrijedi oko 2,2 milijuna eura i služi mu kao "lansirna rampa" za krstarenja po Jadranu.

image
Novak Đoković nekretnine
YOUTUBE/BEOAPARTMAN

Tu su još brojne druge nekretnine, a procjenjuje se da sve zajedno vrijeme trenutačno više od 30 milijuna eura.

Novak Đoković tenisač je koji je najviše zaradio u povijesti tenisa samo od nagrada na Touru gdje ne računamo sponzorske ugovore, procjenjuje se da je "težak" oko 150 milijuna dolara.

image
Nekretnina u Crnoj Gori
YOUTUBE/PORTO MONTENEGRO

image
Veliko imanje uz Pavlovačko jezero u Srbiji u izgradnji
YOUTUBE/RTS

Linker
25. travanj 2024 16:47