STIŽU MLADE NADE

Omiljeni glazbeni show otvara natječaj za dječju varijantu: Prijavite se za ‘The Voice Kids‘

Prijaviti se mogu djeca starija od 8, a mlada od 15 godina i s roditeljima popuniti prijavnicu

The Voice Kids

 Promo/

Nakon četiri sezone omiljenog glazbenog serijala „The Voice Hrvatska“ došao je red i na mlađe zaljubljenike u glazbu i pjevanje.

Zato pozivamo svu djecu stariju od 8, a mlađu od 15 godina da zajedno s roditeljima ispune prijavu i tako dobiju priliku postati članom velike obitelji Voicea. „The Voice Kids“ po svojem pristupu svakom kandidatu razlikuje se od svih ostalih dječjih pjevačkih natjecanja. „The Voice Kids“ jest natjecanje, ali prije svega iskustvo koje se pamti cijelog života, prilika za zabavu i druženje.

Cijeli tim stručnjaka i profesionalaca pratit će kandidate u svakoj etapi natjecanja, a naši mentori, četiri uspješne osobe iz svijeta glazbe, svojim će iskustvom i savjetima njihove glasove i pjevanje učiniti što boljim – pomoći im da postanu najljepši dječji glasovi Hrvatske!

Svakom kandidatu obećavamo sigurno okružje, bez neugodnih iznenađenja, a svako dijete koje stane na veliku pozornicu Voicea je pobjednik.

Ako ste odlučili pokazati nam koliko volite pjevanje i glazbu, trebate zajedno s roditeljima ispuniti prijavu.

image

The Voice Kids

Promo/

S vašom prijavom avantura The Voice Kids počinje.

Nakon dva kruga predizbora koja će se održati u nekoliko gradova stručni ocjenjivački sud izabrat će stotinjak najboljih koji će pristupiti audiciji.

Od stotinjak odabranih svaki mentor u svoj tim bira 12 natjecatelja. Natjecanje se nastavlja kroz dvije emisije troboja u kojima se troje mladih natjecatelja izvodeći jednu pjesmu treba izboriti za nastavak natjecanja (za razliku od svojih malo starijih kolega u Voiceu koji to čine kroz dvoboje).

Zatim slijedi polufinale - vjerojatno najteža mentorska odluka - kako izabrati dvoje najboljih od četvero natjecatelja iz svog tima?

Tko će biti najljepši glas Hrvatske, saznat ćemo u velikom finalu, i to odlukom glasova gledatelja koji će izabrati pobjednika prvog „The Voice Kidsa“.

Prva pobjednica ili pobjednik natjecanja „The Voice Kids Hrvatska“ bit će jedna ili jedan od onih koji do 11. lipnja ispune prijavu. Prijavite se na mrežnoj stranici voice.hrt.hr

Zato prihvatite naš poziv!

Ekipa „The Voice Kidsa“ vas čeka!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 14:09