Napeta završnica Zagrebački Franko‘s upravo je u Napulju proglašen 78 najboljom pizzerijom na svijetu Nakon što je u svibnju proglašena 14. najboljom pizzerijom u Europi, večeras je u Napulju zagrebačka pizzerija dobila još jednu itekako važnu potvrdu za svoj rad i strast
RECENZIJA RESTORANA U jednom od najzabavnijih zagrebačkih restorana hrana je baš dobra, ali porcije su varljive Oči su nam bile velike i gladne pa smo s hranom ovog puta pretjerali, ali svaki segment u Catu zbilja nam se svidio i ovdje se svakako planiramo vratiti
Jedinstvena prilika U Paškoj solani organizirano je besplatno branje soli koje traje do kraja mjeseca
Pamtimo ih kao kreativni bistro na opatijskoj rivijeri i žao nam je da ovaj put ovdje nismo doživjeli nešto više i bolje
Imaju lijepu terasu, jela su sve bolja i jedna su od najboljih opcija među restoranima kada se nađete u Međimurju
Restoran u centru Zagreba izrazito je popularan među turistima, tamo smo nedavno pojeli tanjur vrlo dobre tjestenine
Ova konoba je zicer među zagrebačkim ribljim restoranima, iako su im jela klišej, riba i rakovi su maksimalno svježi
Iskrenost kod kuhanja u ovoj korčulanskoj konobi je primjer kako treba izgledati današnja dalmatinska gastronomija
Seoski turizam idealan za bijeg iz grada: Ovdje nude izdašne porcije i korektnu hranu po razumnim cijenama
Michelinova preporuka premalo je priznanje za iskustvo koje ćete doživjeti u ovom restoranu na Kvarneru
Bili su konoba, danas su Restaurant & Villa, a pritom nisu izgubili ništa na autentičnosti domaće kuhinje kontinentalne Istre
PO MAMINOM RECEPTU Punjene paprike na makedonski totalno su drugačije od naših, ali i dalje fantastične! Ovakve rade samo na jednoj adresi u Zagrebu
NAJBOLJI NA SVIJETU Ovih dana u Split i Zadar stižu velika imena svjetske barske scene, evo gdje se mogu kušati njihovi kokteli U pitanju su Simone Caporale i Maros Dzurus, barmeni iz najboljih barova na svijetu
RECENZIJA RESTORANA Imaju lijepu terasu, jela su sve bolja i jedna su od najboljih opcija među restoranima kada se nađete u Međimurju U čakovečkoj Beški ponuda jela je šarolika i nakon ručka ovdje ovog smo puta ostali prilično ugodno iznenađeni
PIŠE SAŠA ŠPIRANEC Vinari iz Haloza s vinogradima s obje strane granice, u Hrvatskoj i Sloveniji, polako osvajaju vinski svijet
PRIPREMITE TORTILJE Slasni sendviči bez kruha! Jednom kada se navučete na ovo jednostavno meksičko hit jelo, stalno ćete mu se vraćati
Trik koji je oduševio domaćice i slastičare: evo kako upakirati kremaste kolače, a da im ne uništite glazuru
Istražuje hranu kroz povijest, ima više od 2,5 milijuna pratitelja, a sada je njegova kuharica dostupna i kod nas
Već tri godine ova salata totalni je hit na internetu, kažu da je toliko dobra da ćete je poželjeti jesti svaki dan
ZA POD ZUB Navodno stižu hladniji dani i mi smo spremni upaliti pećnicu. Napravili smo meka peciva s češnjakom i ispala su totalni hit
7 JELA ZA 7 DANA Ovog tjedna kuhamo lagano, a zasitno! Radimo hobotnicu na mornarski, složenac od palente i brzu piletinu iz pećnice
IZGLEDA TAKO DOBRO Ovi njoki s kobasicom idealno su jelo za oproštaj od ljeta i pozdrav jeseni, a mi, srećom, imamo i provjereni recept
Vrijedi svake minute truda Ovaj lažni crni rižoto s lignjama toliko je dobar da ćete onaj na koji ste navikli trenutno zaboraviti
Može samo ili kao prilog Sad je idealno vrijeme za ovo tradicionalno jelo koje su nam bake servirale uz pohano meso
IMAMO I RECEPTE Mladi hrvatski chef Marin Pleše ovog rujna oživjet će stara jela dubašljanske tradicije, i to vođen receptima grišnoga fra Karla iz Dubašnice
NOVO MJESTO U Zagrebu je napokon otvorena Crna ovca, slastičarnica koja je u Beogradu posljednjih 10-ak godina totalni hit
NOVO MJESTO Na Jankomiru je otvorena pizzerija u kojoj se pizze prodaju na komad i o kojima ovih dana priča cijeli Zagreb
RECEPT INSPEKTORA KARNIVORA Mala škola biftek tartara: u pitanju je ritual koji traži publiku, a priprema za stolom stvar je dobrog ukusa i stila
POBJEDNIK OVOGODIŠNJE FIŠIJADE Najbolji baranjski fiš majstor otkrio nam je tajne omiljenog jela, najbitnija je kvaliteta dva sastojka
LONDONSKA PREPORUKA Ova mala slastičarnica postala je ogroman hit kada je vlasnica ispekla tortu za kraljevsko vjenčanje, bili smo tamo
NOVI NASLOV Slavonske rakije više nisu samo brlje, ova knjiga otkrit će vam kako izgleda novi početak mnogima omiljenog alkoholnog pića
PAŠARETA SLAVI 100. ROĐENDAN Legendarno crveno piće svojevrstan je simbol Istre, a čine ga tajni sastojci obitelji Ferenčić
ZANIMLJIV KONCEPT Mlada i talentirana barmenica u baru s prekrasnim pogledom u Ičićima miksa koktele kakvih nema nigdje