KUHAJ BOLJE Napravite carbonaru kao iz najboljeg talijanskog restorana i izbjegnite ovu klasičnu pogrešku! Ana Uremović Longobardi i Pasquale Longobardi iz zagrebačkog Pizza & Food Laba Papavero samo za čitatelje Dobre hrane pripremili su malu školu izrade tjestenine
Otvara se CHOZEN 2.0 Najbolje čokoladne bombone na našoj sceni od jeseni ćete moći kupiti na novoj lokaciji Novi shop na novoj lokaciji ostvarenje je želje vlasnika poznate zagrebačke manufakture za izradu bombona od čokolade
Novo (staro) mjesto Rijeka bogatija za novi live kitchen & bar: Na starom mjestu pod starim imenom otvoren El Rio
Ludo jednostavno Nikad lakši trik za domaći sladoled s okusom najpopularnije čokoladice na svijetu, predobar je
SLASNA I ZASITNA Najpoznatija salata na svijetu uopće ne sadrži meso i nastala je kada je chefu ponestalo namirnica za pripremu drugog jela
Zlatko Marinović s timom iz Noštroma kuhat će svaki dan na splitskoj peškariji brujete, frigadure i pašticade
Pekar koji radi najbolji baguette u Parizu uopće ne dolazi iz Francuske, a štruca košta samo 1,35 eura
Brutalna reklama New York Times objavio veliki vodič po Splitu: ovo su njihove preporuke, reći ćemo samo da nisu pogriješili U seriji članaka "36 sati u" po kategorijama navode što sve treba vidjeti, kušati i iskusiti u gradu pod Marjanom
POHVALNO! Na Britancu je otvorena pizzerija koja, osim klasičnih pizza, nudi čak 6 veganskih opcija Malo je restorana u Zagrebu koji su spremni ozbiljnije se posvetiti nabavci veganskih namirnica stoga je La Passione itekako dobro osvježenje na sceni
PO RUČAK NA PLAC Popularnu svježu tjesteninu, umake i namaze od sada možete kupiti na još jednoj zagrebačkoj tržnici Ovdje možete pronaći više od 10-ak vrsta tjestenine, mesne i bezmesne umake, sir i masline u rinfuzi...
Može i bolje Uz ribu ne morate uvijek poslužiti blitvu, vlasnica poznatog splitskog restorana otkriva 3 sjajna priloga
Zaboravljen recept Kraj tjedna proslavite uz kolač bogat malinama, a sjećamo ga se još iz djetinjstva
MORATE PROBATI Ovu namirnicu do sada ste možda izbjegavali, a dodati je možete u salate i učiniti ih daleko boljima
OD PITE DO BISKVIT KOLAČA Na tržnici smo ovih dana uočili prve tikvice i marelice, evo po 3 dobra prijedloga za ručak i brze slastice
ODMAH NAPRAVITE DUPLU SMJESU Postoji li išta bolje od tople zlevanke s domaćim džemom na kišni dan? Ovo je naš omiljeni recept
TOP 6 ADRESA Gdje u Zagrebu kupiti i pojesti najbolji sladoled? Od slastičarnica u centru do supermarketa, evo naših favorita
DOBRA PREPORUKA Provjerili smo zašto svi idu u Labin na pizzu - the hype is real, počinje prvi Wine & Music Night
NAJBOLJI NA SVIJETU Objavljen dio liste najboljih restorana na svijetu, prvih 50. mjesta proglasit će na svečanoj ceremoniji
SPLITSKI ĐIR Zlatko Marinović s timom iz Noštroma kuhat će svaki dan na splitskoj peškariji brujete, frigadure i pašticade
NOVO U GRADU U posljednja dva tjedna u Zagrebu su otvorena čak 3 nova mjesta, evo gdje na doručak i večeru, a gdje na desert
Dođite na kušanje Poznat je šampion Izložbe vina kontinentalne Hrvatske, Samoborci imaju poseban razlog za slavlje
Potvrda kvalitete Slavlje na Mađerkinom bregu: Najljepše priznanje za proslavu 110 godina vinarije Štampar
Trijumf na Decanteru 2023 Ovo su najbolja hrvatska vina po ocjenama najutjecajnijeg vinskog natjecanja na svijetu