VIŠE OD 10 DOBRIH IDEJA Trganci, palačinke, variva i brzi deserti, evo kako kuhati kvalitetno i ukusno od namirnica koje imate kod kuće Ako danas ne planirate do trgovine, a niste sigurni što kuhati od namirnica koje već imate, imamo nekoliko dobrih ideja
NIJE SAMO ZAGREB Ludnica za krafnama u Rijeci i Splitu, ovo su dvije najpopularnije adrese gdje ih možete kupiti (ako ih uspijete uhvatiti) Riječka Babushka svoje je krafne rasprodala u rekordnom roku, a Splićani su primjerke iz Oš kolača jedva dočekali
AKO VAM JE PONESTALO IDEJA... Od konzerve tune ili sardina može se napraviti odličan ručak, ovo je naših 5 provjereno dobrih recepata
ZAGREBAČKI GABLEC Od obilnih porcija do više nego prihvatljivih cijena, ova pizzerija nudi odlične gablece
Korak po korak recepti Ako podržavate bojkot kupnje, na vrijeme zamijesite kruh! Evo što ga najbolje diže
Prepuni Peti Kupe, ovacije i pozitivna vibra, pogledajte kako nam je bilo na 13. dodjeli nagrada Dobri restorani
Dodijeljene su nagrade najboljima na sceni! Chef godine je Tvrtko Šakota, a prvonagrađeni su i Korak, Zijavica, Rivica i Cap Aureo
Bili smo u Osijeku kod svjetskog prvaka u pripremi napoletane i probali jednu od boljih pizza u životu
U povijesnoj jezgri Dubrovnika, u samom srcu stare gradske luke, nude se dobro razrađena i ukusna jela po prijateljskim cijenama
Za ovaj trešnjevački restoran svi su čuli, no što se zapravo tamo kuha? Čini se da teže fine diningu, međutim...
Primjer je ovo restorana koji bi mogao raditi divna jela, no oni otočku janjetinu i svježe plodove mora ne znaju iskoristiti
I bolji i brže gotov Svi to radimo! Ovo je najveća pogreška koju možemo napraviti kad kuhamo grah Vjerojatno ne postoji osoba koja nije čula ili primijenila trik - suhi grah potopiti u vodi večer prije nego što ćete ga pripremiti. No, to uopće nije preporučljivo!
Cocktail Experience U Noelu pripremaju posebnu večeru, hranu spajaju s koktelima u šest sljedova Večera je najavljena za srijedu, 29. siječnja, rezervacije su već otvorene, a najavljeni meni zvuči baš dobro!
Pikantan finger food Autentičan slavonski snack dobitnik je nagrade Suncokret ruralnog turizma, a mnogi za njega nikad nisu čuli Otet je zaboravu i danas prepoznatljiv suvenir Cernika i jedan od aduta sve atraktivnije turističke ponude čitavog novogradiškog kraja
POČELO JE LUDILO Mate Janković ne može do svoje krafne! Zbog velike potražnje u Gradskoj kavani sad su još dostupnije
Kako kuhati i jesti pametno, a jeftinije? U devet dana na tri obroka dnevno potrošila je tek 40-ak eura
Ova mega čokoladna torta je sve o čemu razmišljamo otkad smo je vidjeli! Srećom, priprema je čak i laka
Sjećate li se? Obožavali smo je kao djeca, a onda smo je zaboravili... evo kako napraviti najslađu kremastu juhu
ZA POD ZUB Samo za odrasle! Ova kremasta čokoladna kaša toliko je dobra da smo je u tjedan dana skuhali već tri puta
7 JELA ZA 7 DANA Ideje za ručak: Ovaj tjedan kuhamo dobro varivo od graha, pileći gulaš i Štefani pečenku
PROVJERENI RECEPTI Jedno pile, tri jela! Kuhamo pileći paprikaš, pohance i jetrica na naglo s restanim krumpirom
RITAM SCENE U centru Zagreba ovih su dana zatvorena dva lokala, nema više popularnih burgera i ribljeg fast fooda
POSEBNA PONUDA Ovo je jedno od rijetkih mjesta u gradu gdje još možete pojesti baš dobar gablec (ili pizzu) i popiti piće za 9,99 eura
NOVO NA SCENI Zbog njihovog doručka ekipa u Zagrebu stoji u redovima, a sada su otvorili još jedan lokal u Dubrovniku
SAMO SUBOTOM! Isprobali smo krafne Petre Jelenić i za vas imamo samo jedan savjet – nemojte hodati, trčite do Soli
Vinski podrum Vrhunska vina, inspirativna predavanja i sjajan program: Bliži se prestižni vinski festival na jugu