TUŽNA VIJEST Umro je poznati hrvatski vinar Zvonimir Tomac Zvonimir Tomac bio je izniman čovjek i vinar, pionir proizvodnje pjenušaca i biodinamike u Hrvatskoj
PAMETNO I ODRŽIVO Osim na kavu, u ovaj zagrebački kafić sada možete svratiti i po ulje, ocat i soja sos u rinfuzi Lori Brnčić u svoj Filteraj uvela je ponudu prehrambenih tekućina koje možete ponijeti za doma u vlastitoj ambalaži
VRATINA KAKVE NEMA Ovaj komad mesa gotovo nigdje više ne možete kupiti, mesarima se ne isplati, sve su krive mjere
SKRIVENI BISER Pizza iz Varaždinskih Toplica o kojoj se priča! Odlična je, sastojci kvalitetni, cijene poštene
RECEPT DANA Što je lešada bez dobrog starog paradajz sosa? Donosimo provjereni recept za nedjeljni klasik
SLATKA PREPORUKA Dok svi rade krafne, oni su predstavili novu slasticu inspiriranu baklavom, isprobali smo je Nakon što smo na društvenim mrežama vidjeli njihovu objavu, odmah smo požurili isprobati novi proizvod iz pekarnice Korica
DOBRA PREPORUKA Posve slučajno otkrili smo da kvartovski dućan u Zagrebu prodaje fenomenalan dijonski senf Njegova glatka i kremasta tekstura i oštra i robusna aroma odmah vas "navuku"
RIBA PETKOM Fisherija je u ponudu uvela gablece, isprobali smo ih, losos s krumpir salatom bismo ponovili Brend Fisherija poznat je po dobroj ponudi smrznute ribe i morskih plodova, sushiju, a od sada nude i jednostavne gablece
Veliki novitet Otvoren Trezor 1232, jedinstveni prostor u kojemu možemo arhivirati vrhunska kutjevačka vina
ĆEVAPI ZA VIKEND Napravila sam najbolje lepinje i, srećom, zapisala recept! Neće vam trebati niti jedan drugi
ZABORAVLJENO JELO Stara slavonska pokladnica topi se u ustima, slasna je kao salenjak, imamo i recept
DOSSIER KRAFNE Recepti za dobre klasične krafne i one najpopularnije u gradu uz savjete koji će vas spasiti
(PRE)DOBRA PREPORUKA Isplati li se voziti pola sata do Brežica zbog pizze? Da, nismo jedini koji su "pali" na Hudu
NOVO MJESTO Uskoro se u centru Zagreba otvara BUT, nudit će steakove i tatarski, prezvuršt i hladetinu
LEGENDARNO MJESTO Niste vidjeli Split, ako niste bili ovdje, ambijent od milijun dolara i najbolji pršut u gradu
Kraj uredskih menzi? Besplatna pizza više nikog ne motivira, firme otvaraju koktel barove i angažiraju chefove
ZIMSKI HIT Hrvatsko kuhano vino u ponudi na svim slovenskim skijalištima i u Beču, otpor je bio strahovit
PORTRET VINARA David Štampar: vinar s vizijom i predvodnik generacije koja je promijenila međimursko vinarstvo