NOVO U ZAGREBU Njezin Plant Punk veliki je hit, a sada pokreće novi virtualni restoran, nudit će tacose Maja Bučić, vlasnica Plant Punka, otkrila nam je kako od idućeg tjedna kreće s novim projektom, nudit će već provjereno dobre tacose
DOBRA PREPORUKA Restoran kraj Pitomače nedjeljom ima ponudu "jedi koliko možeš" za 20 eura, hrana je jako dobra Nađete li se u blizini Pitomače, svakako razmislite o odlasku u Zlatni Klas Otrovanec, evo što vas tamo čeka...
EAT A SWEDE Biste li pojeli ljudsko meso? Ovaj mockumentary nasmijat će vas, ali i natjerati da se zapitate
DOBRA PREPORUKA Gdje u Osijeku i okolici na ručak? Ovdje se jedu dobra mesna jela, perkelt i fiš, ali i pizza
Kraj uredskih menzi? Besplatna pizza više nikog ne motivira, firme otvaraju koktel barove i angažiraju chefove
ZABORAVLJENO JELO Stara slavonska pokladnica topi se u ustima, slasna je kao salenjak, imamo i recept Ako ste se zaželjeli nekih novih okusa, imamo dostojnu zamjenu koja se tradicionalno spravlja za maškare u Slavoniji.
Novo mjesto u gradu Zasitna jela s fer cijenama, imaju dvije kuhinje za veganska i mesna jela, gosti oduševljeni Iako nude i mesna jela, u samo mjesec dana ovaj restoran postao je poznat po odličnom veganskom sushiju, gyozama, ramenu...
NETFLIX PREPORUKA Ova serija vraća vjeru u ljepotu života, na tren pomislite da brige nestaju s pudingom od kruha Na Netflixu je dostupna serija genijalnog Hirokazu Kore-ede. Vrijedi je pogledati jer je blaga poput melema i puni vas toplinom
VELIKI TEST Kušali smo 36 teglica kiselih krastavaca: od teških promašaja i okusa po plijesni do klasika
MARITOZZI SU HIT Svi pričaju o "krafnama" iz Noela, prodaju se u sat i pol, ljudi stalno zovu i čekaju novu turu
ZA POD ZUB Ove slane, hrskave, slasne štrudlice s kobasicom i heljdom u našoj su redakciji nestale u trenu
VIDEO: KUHAJ BOLJE Ova namirnica po porciji koštat će vas možda 1 kunu, a nepravedno je zapostavljena u kuhinji
GASTRO SUPERGRUPA Salo na Dolcu odmah je postalo veliki hit! Kruh, zlevanke i salenjaci nestaju rekordnom brzinom
SLOVENIJA: PREPORUKA Obiteljska gostilna na 50 minuta od Zagreba s normalnim cijenama, izvrsnom hranom i top uslugom
NAPOKON OTVORENO Nova hit pekarnica na Savskoj: Nude ludo dobre kroasane i kruh, a ime je dobila po pijetlu
Smrt fine dininga? Što znači kraj Nome? Jesu li nam već dosadili komplicirani tanjuri obijesnih chefova?
KELJ SA SAVICE Povrće na Kvatriću prodaju više od 50 godina, a ovih se dana kod njih traži glavica kelja više
JAPAN U ZAGREBU Japanka Maki kuha autentičnu hranu, obožava zagrebačke tržnice i Hrvate, a bila je i na kolinju
ZIMSKI HIT Hrvatsko kuhano vino u ponudi na svim slovenskim skijalištima i u Beču, otpor je bio strahovit
PORTRET VINARA David Štampar: vinar s vizijom i predvodnik generacije koja je promijenila međimursko vinarstvo
VODIČ SAŠE ŠPIRANCA Ovih 30 vina iz arhiva vinara kolekcionara itekako je vrijedno investicije, evo i zašto