VELIKO ISTRAŽIVANJE Brojni restorateri neće otvoriti, vremenska prognoza je nepovoljna, promet s terasa je nedovoljan Kontaktirali smo nekoliko restorana diljem zemlje hoće li otvoriti svoje objekte i koliko je samo otvorenje profitabilno
CHEFOVSKA POSLA Svaka čast klasici, ali probajte dagnje na buzaru s kokosovim mlijekom i curryjem istarskog chefa Fabricio Vežnaver, chef restorana Pergola, odmaknuo se od klasike i poigrao začinima. Pokušajte kod kuće isprobati recept
OD USHITA DO BIJESA Na tržnicama su se pojavile prve šparoge, paprena cijena rezervirana je za ovo doba godine
MIRIS TOPLIH PECIVA Okušajte se u pripremi maritozza, slatkih talijanskih peciva koja se savršeno slažu uz espresso
NOVE MJERE Ugostiteljski objekti bez glazbe, razmak među stolovima 3 metra, Dubrovnik ostaje zatvoren
ZABORAVLJENI RECEPT Labinjonski krafi jedna je od autohtonih istarskih slastica koja se ljubomorno čuva od zaborava Dok restorani ne otvore svoja vrata pokušajte doma pripremiti slasticu punjenu sirom, a prvo prilikom kušajte i autohtone
SVE VEĆE BROJKE ‘Situacija nije dobra. Ako se ovako nastavi, odgodit ćemo otvaranje kafića‘ ‘Imamo grupiranja u zatvoru i staračkim domovima.Sve je pod kontrolom,no ako se nastavimo neodgovorno ponašati,situacija će eskalirati‘
JEDVA ČEKAMO! Ove godine izlazi knjiga o životu Anthonyja Bourdaina i već sada zvuči više nego zanimljivo S pisanjem knjige krenuo je sam Anthony Bourdain, a završila ju je jedna od njegovih najbližih suradnica
ŠTO JE U SEZONI? Sezona je lisnatog povrća i svježih agruma i ovih 30 jela u veljači jednostavno morate isprobati
STANCIJA KUMPARIČKA Nakon sira, krenuli su s proizvodnjom karamela od kozjeg mlijeka i stvorili novu hit poslasticu
U GOSTIMA KOD CHEFA Mala škola zagorskog špeka: Sve tajne dimljenja i sušenja saznali smo kod Špičekovih u Jablanovcu
ODOJAK TO GO Na zagrebačko Lanište po porciju odojka s ražnja, ali i stvarno dobru, sočnu janjetinu i teletinu
GIBANICA I KELEŠICA Ova tradicionalna jela seljake su pripremala za rad, a danas su obavezan dio slavlja na sjeveru
MARE E MONTI Splitski chefovi skuhali su nam 6 poznatih jela s pomakom u kojima su spojili more i planine
CRAFT PIVO Jedino CjePivo oko kojeg nema dileme ima Primarius, a uskoro u prodaju puštaju i pivo iz mora
PIVSKE RADOSTI Ovdje možete kupiti pivo iz malih serija za van, a spakirat će vam ga u posebne staklene boce