Korak po korak recepti Ako podržavate bojkot kupnje, na vrijeme zamijesite kruh! Evo što ga najbolje diže U novom nastavku Gastrolaba u suradnji s Klubom gastronomada donosimo odgovor na često pitanje - je li kiselo tijesto bolje od suhog i svježeg kvasca ili, pak, praška za pecivo
OMILJENI KLASIK Sekeli gulaš svevremensko je jelo idealno za zimski ručak, a nastalo je, kao i sve dobre stvari, sasvim slučajno Svinjetina, kiseli kupus i za kraj žlica vrhnja glavni su sastojci za jedno od omiljenih zimskih jela
Pikantan finger food Autentičan slavonski snack dobitnik je nagrade Suncokret ruralnog turizma, a mnogi za njega nikad nisu čuli
Prepuni Peti Kupe, ovacije i pozitivna vibra, pogledajte kako nam je bilo na 13. dodjeli nagrada Dobri restorani
Dodijeljene su nagrade najboljima na sceni! Chef godine je Tvrtko Šakota, a prvonagrađeni su i Korak, Zijavica, Rivica i Cap Aureo
Bili smo u Osijeku kod svjetskog prvaka u pripremi napoletane i probali jednu od boljih pizza u životu
U povijesnoj jezgri Dubrovnika, u samom srcu stare gradske luke, nude se dobro razrađena i ukusna jela po prijateljskim cijenama
Za ovaj trešnjevački restoran svi su čuli, no što se zapravo tamo kuha? Čini se da teže fine diningu, međutim...
Primjer je ovo restorana koji bi mogao raditi divna jela, no oni otočku janjetinu i svježe plodove mora ne znaju iskoristiti
To se tako ne radi Zašto vlasnici restorana baš i ne vole food influencere? Zbog ova četiri razloga Malo stvari danas izaziva toliki strah kod ugostitelja kao što su na internetu moćni i utjecajni ljudi, ali to ne znači da će im sve dopustiti
POČELO JE LUDILO Mate Janković ne može do svoje krafne! Zbog velike potražnje u Gradskoj kavani sad su još dostupnije Iako su krafne prvotno trebali nuditi samo subotom, zbog velikog interesa, bit će u ponudi skoro svakog dana, a otkrili su i novi okus
Jako dobra Gordon Ramsay ima novu kuharicu sa 120 recepata za bolje umijeće kuhanja kod kuće Sada je ova kuharica dostupna i na hrvatskom jeziku u izdanju Mozaik knjige
RITAM SCENE U centru Zagreba ovih su dana zatvorena dva lokala, nema više popularnih burgera i ribljeg fast fooda
Kako kuhati i jesti pametno, a jeftinije? U devet dana na tri obroka dnevno potrošila je tek 40-ak eura
Ova mega čokoladna torta je sve o čemu razmišljamo otkad smo je vidjeli! Srećom, priprema je čak i laka
Sjećate li se? Obožavali smo je kao djeca, a onda smo je zaboravili... evo kako napraviti najslađu kremastu juhu
ZA POD ZUB Samo za odrasle! Ova kremasta čokoladna kaša toliko je dobra da smo je u tjedan dana skuhali već tri puta
7 JELA ZA 7 DANA Ideje za ručak: Ovaj tjedan kuhamo dobro varivo od graha, pileći gulaš i Štefani pečenku
PROVJERENI RECEPTI Jedno pile, tri jela! Kuhamo pileći paprikaš, pohance i jetrica na naglo s restanim krumpirom
POSEBNA PONUDA Ovo je jedno od rijetkih mjesta u gradu gdje još možete pojesti baš dobar gablec (ili pizzu) i popiti piće za 9,99 eura
SECRET SUNDAY LOVER U samo godinu dana tajni nedjeljni ručak postao je veliki hit među Zagrepčanima, održava se na totalno neočekivanim mjestima
NOVO NA SCENI Zbog njihovog doručka ekipa u Zagrebu stoji u redovima, a sada su otvorili još jedan lokal u Dubrovniku
SAMO SUBOTOM! Isprobali smo krafne Petre Jelenić i za vas imamo samo jedan savjet – nemojte hodati, trčite do Soli
Savršeno kremast Ove tri greške većina radi pri pripremi pirea od krumpira: ‘Zato je bezukusan i voden‘
Vinski podrum Vrhunska vina, inspirativna predavanja i sjajan program: Bliži se prestižni vinski festival na jugu