KOD PJERA Ponovno otvoreno kultno pulsko marendaško mjesto poznato po dobrim tripicama, maneštrama i ribi Mnoge je pulske nostalgičare sigurno razveselila vijest da je legendarni Pjero na pulskoj tržnici opet otvorio svoja vrata
RECENZIJA RESTORANA Ovaj zagrebački restoran dokaz je da slijepo praćenje trendova nije uvijek recept za uspjeh Iako je otvorenje Food Divisiona predstavljalo osvježenje u tom dijelu grada, ponovni posjet ostavio nas je ravnodušnima
TOP RECEPTI Savršena ljetna večer? Najbolje istarske kobasice, salame, mižol vina, domaći kruh i dragi ljudi
ZABORAVITE PEĆNICU Ovih 7 jednostavnih jela spasit će vas na vruće ljetne dane, gotova su u 30-ak minuta
CHEF‘S TABLE UŽIVO Gableci u ovoj hrvatskoj firmi bolji su nego u mnogim restoranima i za zaposlenike - besplatni
DETALJNI VODIČ Počeo je Pizza Festival! Kućica je malo, ali ponuda je raznolika, cijene od 40-ak do 100 kuna Na Kegliću od 23. lipnja do 3. srpnja možete pojesti napoletanu, sicilianu i plant based pizzu
ZAMIJESI TIJESTO Komišku pogaču uvijek radimo po ovom provjerenom receptu, ponesite je na plažu ili posao Prve rajčice spojili smo s lukom i inćunima pa ih upakirali između dva sloja prozračnog tijesta
POLA SATA OD ZAGREBA Nekići i Skoko kuhaju slasna jela s rajčicama, probajte ih za vikend u čarobnom parku s jezerom Nova jela i neke stare klasike braće Nekić i Davida Skoke isprobajte u predivnom parku s jezerom Kipišće u Svetoj Nedelji
ZALUĐENOST VINOM Švedski financijaš toliko obožava pošip da je odlučio investirati u čak 2 vinarije u Hrvatskoj
BUVLJAK ZA KRAJ Drugi tjedan se zatvara omiljeno mjesto s dobrom kavom na Trešnjevci, sad rasprodaju namještaj
KUHAJ KAO CHEF Detaljni recept Petre Jelenić koji nam je ustupila za vrijeme snimanja u bistrou Brokrenships
SOUFFLE CHEESECAKE Lagan i pjenast, japanski cheesecake jedan je od najboljih koji smo probali, imamo recept
PROVJERENI RECEPT Sočan biskvit kolač uvijek je dobra ideja, ovog vikenda radimo ga s omiljenim jagodama
VIDEO REPORTAŽA Najbolji kačkavalj na svijetu proizvodi se u malom srpskom gradiću za koji možda nikad niste čuli
TORTA POPUT OGLEDALA Slastičarka iz Rijeke otkrila nam je sve tajne popularne mirror glazure za najljepše slastice
EKSKLUZIVNO Ludilo i glamur Filmskog festivala u Cannesu: gdje partyjaju, odsjedaju i jedu najveće zvijezde
VIDEO SPECIJAL Ponovno otvorena legendarna gostionica s tradicijom preko 80 godina, lokalci oduševljeni spizom
BILI SMO U MEĐIMURJU Nekad se čuvalo za posebne prilike,danas po njihovo meso ‘z tiblice dolaze iz susjednih zemalja
SVE JE KRIVA SVEKRVA U mjestu kod Samobora proizvode se mlinci baš kao bakini, rade se ručno i peku na staroj peći
VODIČ SAŠE ŠPIRANCA Ovih 30 vina iz arhiva vinara kolekcionara itekako je vrijedno investicije, evo i zašto
CRAFT PIVO Od studentskog projekta do festivalskog piva, ovo su male zagrebačke pivovare o kojima se priča
ODVJETNIKOV SAN Nova Meneghettijeva vinarija izgleda spektakularno, imat će i najveću zbirku malvazije na svijetu