VIDEO Reakcije pobjednika na dodjeli nagrada Dobri restorani: ‘Ovo je lijepo priznanje da radimo ispravnu stvar‘ Pogledajte izjave nagrađenih - Vesne Miletić, Stivena Vunića, Hrvoja Kroflina, Michaela Gollenza, Grge Bačelića, Bernarda Koraka i Tomislava Mikinca
Party za pamćenje Pogledajte kako nam je bilo na 12. dodjeli nagrada Dobri restorani Proglašeni su pobjednici, a kakva je bila atmosfera na dodjeli nagrada Dobri restorani, pogledajte u nastavku
DOBRI RESTORANI 2023. Dodijeljene su nagrade najboljima na sceni! Chef godine je Bernard Korak, a prvonagrađeni su i ManO2, Zijavica, Tač i Alfred Keller
ZA POD ZUB Jednom kada probate ovaj kolač s jabukama, recept ćete odmah poželjeti podijeliti sa svima koje volite
Reakcije pobjednika na dodjeli nagrada Dobri restorani: ‘Ovo je lijepo priznanje da radimo ispravnu stvar‘
Kovačić i Gvardiol usred Manchestera jeli zagorske štrukle, istarsku maneštru i balkanski specijalitet
Najveći projekt jednog od najboljih chefova na svijetu: U istom danu otvara tri restorana u jednom gradu
Čak 7 puta isprobali smo ispeći jaje po video receptu koji je pogledalo više od 34 milijuna korisnika društvenih mreža, evo naših dojmova
Kako pripremiti savršen steak (epizoda 4): Biftek ispečen na tavi brown butter metodom jedan je najboljih koje ćete ikad jesti
Odlične kombinacije Želite probati! Bruskete, kobasice i kolač s ovim bobicama bit će posebno sočni i slatki Bilo da ih kombinirate uz slana ili slatka jela, bobe grožđa nekim će jelima dati posebno dobar okus
Ne propustite! Stigla je Nova Dobra hrana! Otkrivamo neke nove okuse, donosimo inspirativne priče, korisne savjete i provjerene recepte Od petka, 29. rujna, u prodaji je novi broj magazina Dobra hrana s novim konceptom i prezentacijom tema koji smo predstavili početkom godine
PRISTUPAČNE CIJENE Otvoreno je jedno od omiljenih mjesta za gablec u centru Zagreba, nude grah s kobasicom, kotlete i bečki Kotlić kod Draža i dalje je mjesto gdje se može pojesti dobar gablec na žlicu, lignje, oslić, bački ili kotlet po pristupačnim cijenama...
RECENZIJA RESTORANA Tanjuri su im ljepši i ukusniji nego ikad, a pritom i zabavni! Ručak na terasi Zijavice posebno je vrijedno iskustvo
Jednom zauvijek naučite raditi mousse bez greške! Dobar je dodatak tortama i kolačima, a najbolji je na žlicu
DOBAR DAN ZA ZAMIJESITI TIJESTO Meka peciva s rupom prodaju se za 2 eura po komadu, a priprema uopće nije komplicirana, imamo recept
NEDJELJNA SLASTICA Tople, meke kiflice s orasima dobra su ideja za današnji desert nakon ručka, imamo provjereni recept
IDEJA ZA JEFTIN, A UKUSAN RUČAK Ovo su 3 najbolje konzerve sardina iz supermarketa i 3 dobra načina kako ih maksimalno iskoristiti
Kralj zimnice Zbog jedne greške koju svi činimo ajvar nam ne uspijeva baš svaki put, tajna je u vrsti paprike
Recenzija restorana Doživljaj hrane ovdje jest poseban i vrijedan novca, ali servis nije na očekivanoj razini
RECENZIJA RESTORANA Precizno osmišljenim jelima ovog šibenskog restorana nema se što dodati niti oduzeti
RECENZIJA RESTORANA Zbog punjene paprike koja nije punjena i jela s rajčicama već sutra bismo se vratili u ovaj zagrebački restoran
PLUS RECEPT ZA PIRE Stigli su kesteni, cijena im je do 7 eura, a evo kako prepoznati najbolje i kako ih pripremiti
MEĐU NAJBOLJIMA Ova skromna maslinarska obitelj zaslužna je što se za malo istarsko mjesto pročulo i u svijetu
Izbor Saše Špiranca Plešivica daje pjenušce i mirna vina najviše kvalitete, ali i lagana svakodnevna vina. Obratite pažnju na ove vinarije
NOVO MJESTO Obitelj Kovčalija otvorila vinariju Kast! Ovim projektom žele pokazati koliko iločko vinogorje zapravo može ponuditi
NEOBIČAN VIKEND Vinarija Štampar u Međimurju organizira brunch i - lov na tartufe: "Znamo da zvuči suludo, ali i ovdje su pronađeni"