SKRIVENI BISER Pizza iz Varaždinskih Toplica o kojoj se priča! Odlična je, sastojci kvalitetni, cijene poštene Varaždinske Toplice dobra su ideja za vikend izlet. Napravite mali obilazak šarmantnog gradića, a zatim na pizzu u Bernardu
VIDEO Enolog poznate plešivičke vinarije objasnio sve o dozrijevanju vina u bačvama U razgovoru s vinskim ekspertom Sašom Špirancem, Josip Korak objasnio je sve o čuvanju vina u bačvama
NAPRAVILI SMO VODIČ Ovdje je sve što trebate znati o biljnom mlijeku, evo kada koristiti bademovo, a kada rižino
SLATKA PREPORUKA Dok svi rade krafne, oni su predstavili novu slasticu inspiriranu baklavom, isprobali smo je
RECEPT DANA Vikend je vrijeme za slatko, danas radimo starinsku prhku pitu od oraha koja se topi u ustima
DOBRA PREPORUKA Posve slučajno otkrili smo da kvartovski dućan u Zagrebu prodaje fenomenalan dijonski senf Njegova glatka i kremasta tekstura i oštra i robusna aroma odmah vas "navuku"
Veliki novitet Otvoren Trezor 1232, jedinstveni prostor u kojemu možemo arhivirati vrhunska kutjevačka vina Zavirite s nama u poseban vinski trezor, prvi takav u Hrvatskoj, smješten u obnovljenom Turkovićevom podrumu iz 1896.
CHEESE BAR SLAVI "Svih 10 godina preživjeli smo nudeći samo hrvatske proizvode, može se to i u ovoj zemlji" Poznati zagrebački wine bar slavi 10 godina postojanja, a povodom toga, organizirat će druženje za goste i suradnike
I bolje i jeftinije Tri slatka namaza koja možete napraviti sami, a za koja će vas svi tražiti recept
ĆEVAPI ZA VIKEND Napravila sam najbolje lepinje i, srećom, zapisala recept! Neće vam trebati niti jedan drugi
ZABORAVLJENO JELO Stara slavonska pokladnica topi se u ustima, slasna je kao salenjak, imamo i recept
DOSSIER KRAFNE Recepti za dobre klasične krafne i one najpopularnije u gradu uz savjete koji će vas spasiti
(PRE)DOBRA PREPORUKA Isplati li se voziti pola sata do Brežica zbog pizze? Da, nismo jedini koji su "pali" na Hudu
NOVO MJESTO Uskoro se u centru Zagreba otvara BUT, nudit će steakove i tatarski, prezvuršt i hladetinu
LEGENDARNO MJESTO Niste vidjeli Split, ako niste bili ovdje, ambijent od milijun dolara i najbolji pršut u gradu
Kraj uredskih menzi? Besplatna pizza više nikog ne motivira, firme otvaraju koktel barove i angažiraju chefove
ZIMSKI HIT Hrvatsko kuhano vino u ponudi na svim slovenskim skijalištima i u Beču, otpor je bio strahovit
PORTRET VINARA David Štampar: vinar s vizijom i predvodnik generacije koja je promijenila međimursko vinarstvo
VODIČ SAŠE ŠPIRANCA Ovih 30 vina iz arhiva vinara kolekcionara itekako je vrijedno investicije, evo i zašto