OD IRSKE DO JAPANA Pozovite ekipu i bacite se na pečenje, donosimo 5 isprobanih recepata za slasne slane palačinke Inspiraciju smo potražili u cijelom svijetu i pripremili 5 slanih palačinki koje će vam postati novi omiljeni doručak
NOVA DOBRA HRANA Bili smo u Mirazuru, učili o sushiju i ličkom siru, radili ukrajinska jela i ledene slastice Novi broj magazina potražite na kioscima već ove nedjelje, 3. srpnja, uz Nedjeljni Jutarnji
VODIČ KROZ ZAGREB Od ramena do dobre kave: Ako ljeto provodite u gradu, ovo su nova mjesta koja morate posjetiti
INDIJSKA KUHINJA Popularni restoran u centru grada nudi velike porcije jela od kojih smo ipak očekivali više
MESNI FAVORIT Kada vikendom obilazite tržnicu, potražite ovu kobasicu, odlična je na roštilju, ali i u varivu Dodati je možete i na pizzu ili palačinke, od nje napraviti tacose ili jednostavan ručak s krumpirom
PLUS DOBRI SAVJETI Ovih 10 jednostavnih ljetnih recepata pravi su dokaz da salate zaista mogu biti zasitan ručak Postoje salate od kojih smo gladni nakon 20 minuta, a postoji i ovih 10 laganih nakon kojih smo siti do kraja dan
FENOMENALAN ROŠTILJ Nigdje nije kao u Pirotu: Znaš ka‘ćeš da nađeš meso u leskovački roštilj? Kad se ujedeš za jezik! Priča o gastronomskom biseru jugoistočne Srbije gdje pripremaju čudesan roštilj, ali brojni drugi specijaliteti
HUMANITARNI BUVLJAK Ovog vikenda svratite na Ribnjak po novu kuharicu, komad posuđa i uživanje u dobrim zalogajima
CHEF‘S TABLE UŽIVO Gableci u ovoj hrvatskoj firmi bolji su nego u mnogim restoranima i za zaposlenike - besplatni
KUHAJ KAO CHEF Detaljni recept Petre Jelenić koji nam je ustupila za vrijeme snimanja u bistrou Brokrenships
SOUFFLE CHEESECAKE Lagan i pjenast, japanski cheesecake jedan je od najboljih koji smo probali, imamo recept
PROVJERENI RECEPT Sočan biskvit kolač uvijek je dobra ideja, ovog vikenda radimo ga s omiljenim jagodama
VIDEO REPORTAŽA Najbolji kačkavalj na svijetu proizvodi se u malom srpskom gradiću za koji možda nikad niste čuli
TORTA POPUT OGLEDALA Slastičarka iz Rijeke otkrila nam je sve tajne popularne mirror glazure za najljepše slastice
EKSKLUZIVNO Ludilo i glamur Filmskog festivala u Cannesu: gdje partyjaju, odsjedaju i jedu najveće zvijezde
VIDEO SPECIJAL Ponovno otvorena legendarna gostionica s tradicijom preko 80 godina, lokalci oduševljeni spizom
BILI SMO U MEĐIMURJU Nekad se čuvalo za posebne prilike,danas po njihovo meso ‘z tiblice dolaze iz susjednih zemalja
SVE JE KRIVA SVEKRVA U mjestu kod Samobora proizvode se mlinci baš kao bakini, rade se ručno i peku na staroj peći
VODIČ SAŠE ŠPIRANCA Ovih 30 vina iz arhiva vinara kolekcionara itekako je vrijedno investicije, evo i zašto
CRAFT PIVO Od studentskog projekta do festivalskog piva, ovo su male zagrebačke pivovare o kojima se priča
ODVJETNIKOV SAN Nova Meneghettijeva vinarija izgleda spektakularno, imat će i najveću zbirku malvazije na svijetu