Kao iz najskupljeg restorana Okusi koje će svi zapamtiti! Pripremite morske lađice kakvih se ne bi postidjeli ni najveći chefovi Morate priznati, ovako servirano jelo doista ima wow efekt!
NOVO U PONUDI Bread Club od sada u ponudi ima i brašna poznatog talijanskog mlina, evo detalja Osim kruha, focaccie, cruffina i omiljenog muffina s bučom, u popularnoj zagrebačkoj zanatskoj pekarnici sada možete kupiti i brašno
Video recept Vlasnica popularne zagrebačke slastičarnice otkriva nam kako radi svoje preukusne medenjake
Važna pravila Kako sljubiti kapljicu s blagdanskom hranom? Bakalar nikada ne spajajte s jednom vrstom vina
Miriši na blagdane Rijetki će mu moći odoljeti, stigao je novi cruffin iz prve zagrebačke majstorske pekare
PREPORUKE NAJBOLJIH Tri zicera s Fuliranja! Od najboljeg burgera, preko preukusnog kuhanog jela do slatkog hita Isprobali smo gotovo sve što se nudi na ovogodišnjem izdanju Fuliranja i izdvojili tri favorita zbog kojih vrijedi doći na zagrebački Advent
UOPĆE NIJE TEŠKO Vrećicu čipsa pretvorite u grickalicu za kojom će svi za stolom izgubiti glavu. Treba vam jedan sastojak Pripremite kapare, čips i po želji dodajte koricu limuna, ali samo ako ste ga dobro oprali ili ste sigurni da nije tretiran
Melkior Bašić Poznati chef otkrio kada otvara svoj restoran i odlične trikove za kuhanje kojih se sami ne bismo sjetili Jeste li se kad pitali zašto je krumpir kojeg napravi vaša baka uvijek hrskav, a vaš nije? Melkior ima spreman odgovor!
NOVO NA SCENI Ivana Bekavac i Dina Habulin pokrenule catering: ‘Organiziramo i kuhamo večere za vječno zaposlene gurmane‘
Jedno bolje od drugog Kremasto, hrskavo i ukusno: Evo što se krije na novom Esplanadinom à la carte jelovniku
Jednom zauvijek naučite raditi mousse bez greške! Dobar je dodatak tortama i kolačima, a najbolji je na žlicu
Slatki okusi Irana Recepti za dva jednostavna deserta od kojih će vas jedan definitivno vratiti u djetinjstvo
Za svaku prigodu Najsočniji kolač: Jednostavan je za pripremu, brzo gotov, a jedino je bitno da pažljivo odaberete ove namirnice
Obožavana grickalica Čvarke možete napraviti i sami, a uz ove savjete pripremat ćete ih i dogodine koliko su dobri
Jednostavno savršeno Ovo je ono jedno jelo s palentom koje će obožavati čak i oni koji je inače ne mogu smisliti
Gdje za vikend Advent koij ne želite propustiti: Nude divljač, black angus kobase i ćevape, cronut i panettone koji se pije
ZAGREBAČKI GABLEC Najbolje krvavice ove sezone pojeli smo u centru, u gostioni koja svoje goste hranom uveseljava već gotovo cijelo stoljeće
Majstor i Margarita u Zagrebu U zagrebački Franko‘s, nakon nagrađivane Doroški, dolazi ekipa iz megapopularne beogradske pizzerije
Ove savjete trebamo David Chang ima nekoliko prilično dobrih savjeta kako na putovanjima jesti dobro i ne previše skupo
Životna priča Prvo je bila Ana Ugarković, a onda svi drugi: Za Jutarnji govori o nepoznatim detaljima iz života i karijere, ali i novom početku
Stefano Menti u Zagrebu U Sopal stiže talijanski vinar koji vino naziva poezijom koja otvara sva osjetila