ZADNJA PROBA

‘Sve ih je pojeo‘: Baby Lasagna briljirao, Finac došao u tangama, Slovenka izašla polugola, a Srpkinja bosa!

Energija kojom 28-godišnjak iz Istre zrači na sceni Eurosonga moćna je i zarazna, naprosto publiku diže na noge, mami na ples i pjevanje

Baby Lasagna

 Livio Andrijic/Cropix

Nije što je naš, ali Baby Lasagna apsolutno je briljirao na današnjoj eurovizijskoj probi, prvoj kojoj su u Švedskoj smjeli prisustvovati predstavnici medija.

Pljeskali su mu, uzvikivali njegovo ime i plesali s njim ‘Rim Tim Tagi Dim ‘ kako domaći novinari (gotovo svi naši mediji ove su godine svoje izvjestitelje poslali u Švedsku), tako i njihovi kolege iz cijele Europe. Nije ni čudo jer Baby Lasagna u odnosu na ostale natjecatelje koji nastupaju u prvom polufinalu djeluje poput lisca u kokošinjcu, odnosno, kako bi se reklo, sve ih je ‘pojeo‘.

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

Energija kojom 28-godišnjak iz Istre zrači na sceni Eurosonga moćna je i zarazna, naprosto publiku diže na noge, mami na ples i pjevanje. Odmah nakon probe reagirale su i kladionice, sada lasagni daju čak 28 posto šansi za pobjedu, nikad nije bio toliki favorit!

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

Sam nastup, koji je, kao i ostale točke polufinala najavljen starom eurovizijskom uspješnicom zemlje natjecateljice (u slučaju Hrvatske to je ‘Marija Magdalena‘ Doris Dragović), dodatno podiže vatromet na sceni, kao i ‘pucanje‘. Ma, prava fešta pjevanja, plesa, vatre i pucanja. Bit će pravo čudo ako s ovim ne zapucamo na sam vrh Eurosonga koji ove godine, sudeći po onom što smo vidjeli na probi prve polufinalne večeri, nudi za svakog ponešto.

image

Malmo, Svedska, 060524.
Proba za sutrasnju prvu polufinalnu vecer Eurosonga.
Na fotografiji: Baby Lasagna.
Foto: Livio Andrijic/CROPIX

Livio Andrijic/Cropix

Ljubitelji golih muških stražnjica na svoje će doći tijekom nastupa Finske čiji predstavnik Windows55man na sceni paradira u bež tangama i s natikačama za plažu na nogama, a svoj nastup počinje tako što se na samoj pozornici izliježe iz divovskih jaja. Polugola je i Slovenka Raiven, odnosno odjevena je u prozirni crni kombinezon koji štošta otkriva, a bosonogi na Eurosongu nastupaju Teya Dora iz Srbije i Australci. Valja obratiti pažnju i na nastup irske umjetnice Bambie koja je preživjela subotnje trovanje hranom pa će na Eurosongu okružena krugom svijeća kroz pjesmu ‘Doomsday Blue‘ efektno promicati, kaže, staru irsku tradiciju iz paganskih vremena, odnosno bavit će se vještičarenjem i bacanjem kletvi.

image

Irska, Bambie Thug

Livio Andrijic/Cropix
image

Finska, Windows95man

Livio Andrijic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 19:42