ŽIVOT BEZ SEKSA

Britanski glazbenik iskreno o dvogodišnjem celibatu: ‘Nije bilo drame, samo dobra energija i kreativnost‘

Craig David gostovao je u podcastu kod Louisa Therouxa i otkrio da se osjeća bolje otkako ne prakticira seksualne odnose

Craig David

 Jm Enternational/Shutterstock Editorial/Profimedia/Jm Enternational/shutterstock Editorial/profimedia

Kantautor Craig David otkrio je da je već dvije godine u celibatu jer se odmaknuo od intimnosti kako bi "izliječio vlastite probleme". Pjevač (43) je rekao da je pauza od seksualne aktivnosti bila "dobra energija" jer je uspio izbjeći mnogo "drame" u proteklih 48 mjeseci. Također je priznao da, bez ometanja intimnosti, njegova kreativnost je procvjetala.

"Bilo mi je jako dobro jer, čovječe, studijska glazba, kreativnost, nema drame, samo vibracije!", rekao je za TMZ.

Otkrio je u lipnju 2023. da je otišao u celibat nakon što se prethodno pohvalio svojim seksualnim životom u hit singlu "7 Days" iz 2000. godine. Pohvalio se "vođenjem ljubavi do srijede, a onda četvrtkom, petkom i subotom". Craig, koji je bio poznat po druženjima sa ženama, priznao je da se promijenio i da trenutno ne izlazi ni s kim.

image

Craig David

Doug Peters/Pa Images/Profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

U razgovoru s Louisom Therouxom u njegovom podcastu, britanski tekstopisac rekao je da veze za jednu noć mogu dovesti do "mnogo različitih trauma". Pjevač je priznao da se nada da će mu prekid seksa omogućiti da se psihički pripremi za susret sa svojom sljedećom djevojkom jer želi započeti vezu s "dobrog mjesta".

"Shvatio sam da to što nisam izliječio vlastite probleme znači da nikada nisam bio u poziciji da budem otvoren prema nekom drugom", rekao je za The Louis Theroux Podcast.

image

Craig David

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Tako sam shvatio da se moram povući iz svega ovoga, zadnjih nekoliko godina. Ne idem na spojeve, nemam seksualne interakcije. Ponekad se moraš povući, čovječe. Sada imam 42 godine, stvari su drugačije", dodao je.

"Ako ne možemo duboko se povezati, ako ne možemo razgovarati i u isto vrijeme se smijati kao ludi zajedno i vidjeti ljepotu iznutra, onda ćemo jednostavno igrati istu igru ​​koju ja igram od prvog dana. Ne želim to više", objasnio je.

Prethodno je Craig uživao u brojnim kratkotrajnim vezama u svojim 20-ima i 30-ima, ali nikada se nije otvarao jer se bojao da ga netko ne povrijedi kao kad je imao samo 16 godina.

"Nikad prije nisam osjetio tako nešto. Srce mi se nekako zatvorilo", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 16:18