UHIĆENI SU

Drama u Karlovcu: Trojac se napio pa pucao okolo! Kad su im policajci zaustavili auto, imali su što za vidjeti...

Do pucnjave je došlo u karlovačkom naselju Velika Jelsa

Ilustrativna fotografija

 Robert Fajt/Cropix/Cropix

Zbog pucnjave iz vatrenog oružja u karlovačkom naselju Velika Jelsa u nedjelju poslije 16.30 sati intervenirala je karlovačka policija, a u pomoć su pozvali i specijalistički tim Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke. Pucnjevi su odjekivali kod jedne obiteljske kuće, a trojicu vinovnika policija je uhvatila u osobnom automobilu. Prema promilima koje su "napuhali" dalo bi se zaključiti da je događaju u velikoj mjeri kumovao alkohol.

- Ubrzo nakon pucnjave, policijski službenici su nedaleko mjesta događaja zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 56-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3,03 promila dok je suvozač bio 40-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,40 promila. Utvrđeno je da su se njih dvojica s 47-godišnjakom koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,95 promila nalazili u kući za vrijeme pucnjave. U ovom događaju nitko nije ozlijeđen, a sva trojica muškaraca su uhićena - kažu nam u karlovačkoj policiji.

Danas će biti proveden očevid kao i daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a nakon utvrđenih činjenica i nadopuna ove informacije, napominju u PU karlovačkoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:12