ČESTITAO IM JE

Svečanu dodjelu diploma Sveučilišta VERN obilježilo posebno iznenađenje Baby Lasagne

‘Na primjeru Marka i njegovog tima vidimo rezultat jedne ekipe koja je prije svega zajednički vjerovala u to što radi‘, kaže Cvrtila

Baby Lasagna

 Photo:krasnodar Persun/

U dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održana je svečana dodjela diploma za sve diplomante Sveučilišta VERN‘. Ovom prilikom, kako javlja VERN, okupilo se više od 1800 diplomanata, članova njihovih obitelji i profesora, kako bi zajedno proslavili ovu veliku i posebnu stepenicu u životu svakog studenta, kojom formalno završava jedna razina njihovog obrazovanja. Posebno oduševljenje među svim okupljenima izazvala je video poruka njihovog kolege Marka Purišića, poznatijeg kao Baby Lasagna, koji je svojom pozitivnom porukom čestitao svojoj ekipi s fakulteta na ostvarenom uspjehu.

Tom prilikom, Marko je izjavio: "Žao mi je što ne mogu trenutno bit sa svojim kolegama u Lisinskom, ali želim im svima čestitati. Svima želim puno uspjeha u daljnjem radu i životu, da budu dobri i čuvaju se. Mene moj završni rad još uvijek čeka, ali mislim da su nastupi na Euroviziji i koncerti dobar razlog za malo odgađanja istih."

Marko je i sam student na Sveučilištu VERN‘, gdje pohađa završnu godinu prijediplomskog studija Odnosa s javnošću. U danima nakon osvajanja drugog mjesta na Euroviziji ne smanjuju se dojmovi oko njegovog genijalnog nastupa i već je postao globalno prepoznatljivi autor, što dokazuje peto mjesto na Spotify listi viralnih hitova. Marko je svoj put prema zvijezdama gradio u bliskoj suradnji sa svojim timom i stalno naglašavaju da su sve napravili sami.

image
Photo:krasnodar Persun/
image
Photo:krasnodar Persun/

Uz Marka, čak četvero članova njegovog tima su studenti ili alumniji Sveučilišta VERN‘. Kreativni direktor Luka Grgić se na Euroviziji brinuo da nastup izgleda savršeno. Tonka Donjerković je u timu Baby Lasagne zadužena za šminku izvođača na sceni. Tomislav Krajcer zadužen je za realizaciju animacija na LED ekranima. Luka i Tonka studenti su prijediplomskog studija Filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje, a Tomislav je alumni istog studija.

Na kraju, o medijskoj vidljivosti Marka i cijelog njegovog tima brinuo se Krešimir Šustić, alumni prijediplomskog studija Odnosi s javnošću, koji vodi vlastitu PR agenciju. Upravo je Krešimir jedan od diplomanata koji je zaslužio svoju diplomu na ovoj svečanosti u Lisinskom. On je poručio: "Hvala VERN‘u, koji je spojio mene i ove predivne ljude i omogućio nam da stvorimo ovako veliku priču za Hrvatsku."

image

Dodjela diploma Sveučilišta VERN u Lisinskom

Photo:krasnodar Persun/
image
Photo:krasnodar Persun/
image
Photo:krasnodar Persun/

Sveučilište VERN‘ iznimno je ponosno na uspjehe svih svojih studenata i nastoji odati posebno priznanje za izvanredne rezultate poput ovih. Nakon dodjele diplome Krešimiru na pozornicu je pozvan ostatak tima, a rektor, prof. dr.sc. Vlatko Cvrtila uručio im je male replike eurovizijskog mikrofona. Tom gestom Sveučilište VERN‘ pokazalo je isto ono što je pokazala eurovizijska publika u glasovanju – Marko Purišić i njegov tim njihovi su pobjednici.

"Na primjeru Marka i njegovog tima vidimo rezultat jedne ekipe koja je prije svega zajednički vjerovala u to što radi. Oni nisu mogli predvidjeti uspjeh koji će postići, ali su hrabro koračali naprijed i zato su uspjeli. Potvrdili su da je najbitnije da su kvalitetni ljudi koji odgovorno pristupaju svemu, umjesto da se ravnaju po kriteriju uspjeha. Vizija VERN‘a je graditi pojedince s takvim pogledom na svijet, koji svojom ustrajnošću stvaraju napredak i poštene odnose, a svojim radom inspiriraju cijelo društvo" – zaključio je prof dr. sc. Vlatko Cvrtila, rektor Sveučilišta VERN‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 12:32