NOVE INTRIGE

Veliki korak za Renatu i Josipa iz ‘Braka na prvu‘: ‘Morali smo prvi put spavati zajedno...‘

Evo kako su se parovi iz showa proveli drugog dana opuštanja na ranču

Renata i Josip

 Rtl/

Drugi je dan opuštanja na ranču za parove u ‘Braku na prvu‘, a sunčano jutro u Slavoniji Mura i Marko pozdravljaju pjesmom…

image

Mura i Marko

Rtl/

Alan se probudio s mišlju o Danijeli i kako je i dalje zaljubljen u nju.

„Cijelo je vrijeme pokušavam imati na pet minuta, u ova dva dana ni pet minuta nisam uspio biti sam s njom“, rekao je te odlučio biti spontan pa kako bude.

Josip je jedva čekao spavati s Renatom, no nije se baš dobro naspavao kao što se nadao.

„Noćas je bio veliki korak u našem odnosu, morali smo spavati zajedno u krevetu prvi put u braku“, rekla je Renata i dodala kako joj je drago što joj je Bog poslao Josipa jer su puno naučili jedno o drugome, ruše stereotipe, pomiču svoje granice i rade na strpljenju.

Josip je komentirao kako mu nije bilo nelagodno spavati s njom jer se već dugo poznaju te zaključio: „Poprilično se opustila kad je riječ o ovom eksperimentu u odnosu na to kakva je bila prvih pet ili sedam dana i kakva je danas nakon pet tjedana.“

image

Josip u Braku na prvu

Rtl/

Kad je Danijela otišla do Alana, pričao joj je da sinoć nije dugo tulumario, ali ona mu nije povjerovala jer je dobila njegove poruke u pola pet ujutro. Alan je bio uvjeren da je išao ranije spavati i da to mora biti neka zabuna ili neki problem s internetom i signalom.

image

Danijela i Alan

Rtl/

„Draga, ljubavi, fališ mi u krevetu“, rekla mu je Danijela sadržaj poruke i kroz smijeh nastavila: „Kao da si se baš naviknuo na mene u krevetu.“ Dok su razgovarali, Danijela je skidala lak s noktiju acetonom, a premda je osjetljiv na taj miris, Alan je zaključio da će se žrtvovati zbog ljubavi.

Što će sve parovi raditi na izletu - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u novoj epizodi ‘Braka na prvu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 12:39