MET GALA IZDANJE

Izgleda da ljepota ipak ne dolazi iznutra: Pamela Anderson prekršila obećanje pa otplesala do crvenog tepiha

Glumica je nosila haljinu s otvorenim ramenima Oscara de la Rente uz modni dodatak Pandorine dijamantne ogrlice

Pamela Anderson

 Dia Dipasupil/Getty Images/Profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Iako je rekla da bi radije gledala arhitekturu, išla u muzeje i na taj način iskoristila vrijeme umjesto da sjedi u stolici za šminkanje tri sata, za Met Galu je glumica Pamela Anderson ipak odlučila vrijeme potrošiti na šminkanje i stati na kraj pojavljivanju bez nje.

"Znam da je to klišej, ali ljepota dolazi iznutra... Vidjela sam autentičan, iskren potez da se oslobodim lažnih očekivanja", rekla je tom prilikom glumica, prenosi British Vogue.

Na Met Gali se glumica odlučila za elegantno izdanje s ružičastom notom. Nosila je zadivljujuću haljinu s otvorenim ramenima Oscara de la Rente uz modni dodatak Pandorine dijamantne ogrlice.

image

Pamela Anderson

Matt Crossick/Pa Images/Profimedia/Matt Crossick/pa Images/profimedia

"Nikad nisam nosila ovakvu haljinu ili nakit - nevjerojatno je. Ne čini se stvarnim, ovo je poput fantazije...", otkrila je glumica. Za make up je bio zadužen Pat McGrath koji je za ovu prigodu odlučio napraviti nešto nježniji look. "Nekako romantično i pristupačno... Osjećam kao da je u meni oduvijek postojala vrlo elegantno žena i osjećam da je Met Gala zapravo vrijeme da postanem ta žena", rekla je Anderson.

image

Pamela Anderson

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia
image

Pamela Anderson

Jamie Mccarthy/Getty Images/Profimedia/Jamie Mccarthy/getty Images/profimedia

Ovogodišnji je dress code "The Garden of Time" i jako je obradovao glumicu. "Moj je djed Finac i bio je jako zaljubljen u mitologiju i bajke, tako da sam odrasla uz vile, nimfe i duhove drveća pronalazeći male igračke u svom vrtu...", ispričala je pa otplesala do crvenog tepiha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 17:45