JEZIVA ISPOVIJEST

‘Kim svake godine bira 25 djevica za svoj ‘Odred za užitak‘. Curice su podijeljene u tri skupine, ovako to izgleda‘

Još od 1970-ih naljepše žene u Sjevernoj Koreji služe diktatoru i njegovim najbližim ljudima: ‘Jedina svrha im je zadovoljiti ih‘

Moranbong Band i Yeonmi Park

 Profimedia/

Djevojka koja je uspjela pobjeći iz Sjeverne Koreje na svom YouTube kanalu otkrila je kako diktator Kim Jong-un svake godine bira 25 djevica za svoj fanmozni "Odred za užitak", piše Daily Star.

Djevojke se biraju po fizičkoj privlačnosti, tvrdi 30-godišnja youtuberica Yeonmi Park, ali i njihovoj političkoj vjernosti. Park kaže da su ju Kimovi ‘agenti‘ zamijetili u dva navrata zbog toga što je bila vjerna sljedbenica partije, ali nisu ju nikad izabrali zbog "obiteljskog statusa".

Najmanja mana na tijelu znači diskvalifikacija

- Upadaju u sve učionice, idu čak i po školskim dvorištima da im ne bi netka zgodna djevojka promaknula - rekla je.

- Kad pronađu lijepe djevojke, provjere njihov obiteljski i politički status. Tako eliminiraju djevojke čiji su članovi obitelji prebjezi ili imaju rođake u Južnoj Koreji ili drugim zemljama.

- Sljedeći korak je liječnički pregled, utvrđuju jesu li djevojke djevice. Kandidatkinje koje prođu test podvrgnute su detaljnijim medicinskim pregledima, gdje je i najmanja mana - kao što je mala rana bilo gdje na tijelu - dovoljan razlog za diskvalifikaciju.

Rigorozne analize ostavljaju "tek šačicu djevojaka iz cijele Sjeverne Koreje", koje se zatim šalju u Pyongyang. Nakon što su izabrane, Park kaže da "njihova jedina životna svrha postaje zadovoljiti diktatora".

Svaki je imao svoj specifični ukus

Kim Jong-II osmislio je "Odred za užitak" još u sedamdesetima, objašnjava Park.

- Mislio je ‘ako izaberem par lijepih djevojaka i odvedem ih svom ocu Kim II-sungu, bit će veoma zadovoljan - ispričala je.

- Zatim je izabrao predivne žene i smjestio ih u odmaralište koje je posjećivao Kim II-Sung. Njegov otac bio je toliko dirnut s tim što je njegov sin mislio na njegovo zadovoljstvo, pa je i to jedan od razloga zašto ga je izabrao za svog nasljednika.

image

Yeonmi Park

Andrew Toth/Getty Images/Profimedia/Andrew Toth/getty Images/profimedia

Desetak godina kasnije, Kim Jong-II kreirao je još jedan odred za vlastite potrebe. Park kaže kako su se odredi i grupe mijenjale tijekom godina zato što su diktatori imali različite ukuse.

- Kim II-Sung je imao tradicionalan ukus u žene, zato što je bio stariji, pa se njegova grupa zvala Elektronički Pochonbo Ansambl. Kim Jong-II je svoj nazvao Wangjaesan Light Music Band. Kim Jong-II je preferirao žene više od 160 cm - rekla je.

Jedini cilj im je zadovoljiti te muškarce

Kim Jong-un ima tendenciju birati "vitke" žene i favorizira žene "zapadnjačkog izgleda". "Priča se da je i njegova supruga bila članica u Odredu za užitak", dodala je Park.

image

Kim Jong Un i njegova supruguga Ri Sol Ju

Str/Afp/Profimedia/Str/afp/profimedia

Unutar "Odreda za užitak" postoje tri različite divizije. Prve su obučene za masažu, drugi odjel je specijaliziran za pjevanje i plesanje za zabavu vođe i njegovog užeg kruga. Ova grupa ponekad javno nastupa kao Moranbong bend.

image

Sjevernokorejski isključivo ženski Moranbong Band nastupa u Pyongyangu 11. svibnja 2016.

Ed Jones/Afp/Profimedia/Ed Jones/afp/profimedia

Treća skupina je "odred seksualnih aktivnosti", rekla je Park.

- Moraju biti seksualno intimne s diktatorom i drugim muškarcima. Moraju naučiti kako zadovoljiti te muškarce - to je njihov jedini cilj.

Privilegija im je birati za koga će se udati

Najljepše djevojke su rezervirane samo za Kima, dok ostale članice odreda moraju zadovoljiti generale i ostale moćnike.

Životni uvjetu u Sjevernoj Koreji su toliko teški da roditelji često rado pristaju na to da njihove kćeri izaberu za "Odred zadovoljstva" jer to znači da djevojke barem neće gladovati.

Nakon što dosegnu srednje 20-e, njihovo vrijeme je gotovo. Često ih se udaje za Kimove tjelohranitelje. Park kaže da je privilegija za članice Odreda birati za kojeg se člana sigurnosnih službi žele udati. Park, čije su priče o životu u Sjevernoj Koreji neki kritičari opisali kao preuveličane, kaže da su dinastija Kim "pedofili koji očekuju da ih se obožava kao bogove".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 21:38