Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Obiteljska zbivanja iziskivat će više pažnje. Morat ćete povesti važan razgovor o raspodjeli zemljišta ili novca, dok će neke zateći briga o bolesnom članu obitelji. Savjetuje vam se da se pazite neplaniranih troškova.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: Vaše su ljubavne želje neobične, imate smjele planove i skloni ste čudnim emotivnim odlukama. Pred voljenim ćete pokazati svoju mračnu stranu, povlačiti se u svoj svijet i tražiti više vremena za sebe. Vaše se trenutno raspoloženje može pozitivno odraziti na stanje u braku ili dugotrajnoj vezi. Pokazivat ćete manje zanimanja za partnera, a upravo će to drugu stranu motivirati da se više trudi. To vam nije bila namjera pa ćete biti iznenađeni posebnom pažnjom i brigom koju dobivate. Na neobičan način otkrivate da ste itekako važni partneru!

VAŠ PARTNER: Strijelac će pokazati veliko razumijevanje za vaše probleme. Na njega se možete osloniti u svakoj situaciji i u potpunosti mu možete vjerovati.

POSAO I NOVAC: Iscrpljujuće borbe za nadmoć u radnoj sredini oslabljuju vašu motivaciju za rad. Kada vidite suradnike koji su spremni na sve za malu prednost ili bolju zaradu, postajete ogorčeni i obeshrabreni. Sredinom tjedna možete dogovoriti zanimljiv i unosan posao. Vjerujte u svoje sposobnosti i ne razmišljajte o konkurenciji!

ZDRAVLJE: Male promjene u svakodnevnim navikama ili prehrani mogu vam donijeti velike zdravstvene dobrobiti. Budite oprezni ako ste alergični na određene namirnice ili imate poteškoće s tlakom jer su moguće neočekivane komplikacije.

DAN ZA AKCIJU: Ponedjeljak je izvrstan dan za stvaranje poslovne strategije, pregovore oko važnih poslova i novca te pokretanje nove suradnje. Razmišljate ćete jasno i brzo te biti uvjerljivi u svim razgovorima.

SRETNI BROJEVI: 12 16 30 55 72

OCJENA TJEDNA: 4