Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Poslovne okolnosti ići će vam na ruku, a zbog uspjeha ćete se osjećati važno i superiorno. Najviše će vas ohrabriti šefova pohvala. Ako ste nezadovoljni svojim ljubavnim životom, na pomolu su pozitivne promjene.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Intimna previranja crpe vam snagu i polet

LJUBAV: Vjera da će se u vašem odnosu nešto promijeniti bez vašeg djelovanja sada će se značajno smanjiti. Ako ste žrtvovali svoje ciljeve zbog ljubavi ili je to učinio partner, shvatit ćete da je to bio krivi potez. Početkom tjedna postat ćete svjesni da se između vas stvara netrpeljivost i nakuplja neizrečeno zamjeranje. Zbog toga će vam svi problemi djelovati  nepremostivo. Na trenutak ćete povjerovati da je vaša ljubav nestala. Ne donosite preuranjene zaključke i nastavite tražiti rješenje!

VAŠ PARTNER: Jarac će vas neugodno iznenaditi i u vama potaknuti gorku ljutnju. Ukoliko ste vezani obiteljskim sponama, teško ćete se suzdržati od grubih riječi.

POSAO I NOVAC: Vaše su poslovne borbe pomalo neizvjesne i od vas zahtijevaju dugotrajan napor. To može biti obeshrabrujuće, ali svaki ispravan potez koji povučete sada višestruko će vam se vratit u budućnosti. Kraj tjedna povoljan je za prezentaciju, dogovore oko dugoročnih poslova i marketing. Osjećat ćete se uspješno i samopouzdano.

ZDRAVLJE: Male promjene u svakodnevnim navikama mogu vam donijeti velike zdravstvene dobrobiti. U prehranu ubacite namirnice koje ubrzavaju metabolizam, više se krećite, vježbajte ili hodajte. Slušajte poruke svog tijela!

DAN ZA AKCIJU: U subotu ćete biti izvrsno raspoloženi, opušteni i društveni. Dogovorite druženje s bliskim prijateljima, organizirajte izlazak ili pronađite razlog za proslavu. Krenite li u kupovinu, pronaći ćete baš ono što tražite.

SRETNI BROJEVI: 5 19 41 56 77

OCJENA TJEDNA: 4