Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ako još niste zaljubljeni, zvijezde će se pobrinuti da se to danas promijeni. Netko tko slučajno uđe u vaš život brzo će postati njegovim sastavnim dijelom. Vezani bi mogli voljenog iznenaditi zaručničkim prstenom.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

LJUBAV: U ljubavnom životu imat ćete više neizvjesnih nego spokojnih trenutaka. Partner od vas očekuje puno razumijevanja za svoje trenutne poteškoće ili želi da se prilagodite njegovim potrebama. Prijatelji za vas nemaju vremena kada su vam najpotrebniji pa mislite kako se ni na koga ne možete osloniti. U takvom raspoloženju nema puno mjesta za ljubavne osjećaje i romantiku. Kraj tjedna donijet će vam rasprave s voljenim zbog obiteljskih trzavica. To će vam pokvariti raspoloženje više nego što očekujete i izazvati negativne osjećaje.

VAŠ PARTNER: Druženje s Blizancem pomoći će vam da se opustite i razvedrite. Ako prema njemu gajite romantične osjećaje nestrpljivo želite znati kako on gleda na to.

POSAO I NOVAC: Najveća su prepreka za vaš poslovni uspjeh loši međuljudski odnosi i nedostatak podrške u radnoj sredini. U ovim ćete danima često biti u velikom iskušenju da suradnicima otvoreno kažete što o njima mislite, a vam to neće donijeti olakšanje. Nemojte dozvoliti da posao trpi zbog loših dogovora i osobnih zamjeranja!

ZDRAVLJE: Održavajte zdravu rutinu pa ćete lakše prebroditi ovo izazovno razdoblje. Dovoljno spavajte i nemojte preskakati obroke, a stres svedite na najmanju mjeru. Svako dodatno opterećenje sada vas može izbaciti iz takta!

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak pronađite vrijeme za ispunjavanje svojih želja i druženje s bliskim prijateljima. Opušten razgovor uz kavu s nekim tko strpljivo sluša vaše probleme pomoći će vam da se vratite u dobro raspoloženje.

SRETNI BROJEVI: 10 27 41 55 97

OCJENA TJEDNA: 2