Ovan

21.3. - 20.4.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Vaše tvrdoglavo ponašanje bit će prepreka za ostvarenje ljubavnog sklada. Partner će imati osjećaj da se s vama ništa ne može dogovoriti pa će s vremenom jednostavno odustati. Podložni ste probavnim smetnjama.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Povoljne promjene u radnom okruženju

LJUBAV: Vaša je ljubavna situacija jasna i jednostavna. Napokon možete smireno razmišljati o malim stvarima koje će vaš svakodnevni život učiniti ugodnijim, a odnos s voljenim zanimljivim. Pronašli ste emotivnu ravnotežu, zadovoljni ste i sretni pa opušteno reagirate na manje poteškoće u ljubavi. Najveće iznenađenje očekuje vas ako ste nedavno započeli ljubavnu vezu u pomalo neobičnim ili stresnim okolnostima. Sve će se rasplesti i smiriti, a partner će vas potpuno razumjeti i brzo ćete se uskladiti iako se ne poznajete dugo.

VAŠ PARTNER: Riba čudno djeluje na vaše raspoloženje, a za to nemate nikakvo razumno objašnjenje. Prema njoj ostanite suzdržani i nemojte previše govoriti o sebi.

POSAO I NOVAC: Promjene na radnom mjestu donijet će vam puno prednosti i olakšati svakodnevni rad. Nova organizacija rada, novi suradnici ili možda novi radni prostor pomoći će vam da uz manje napora obavljate svoj posao. Imat ćete osjećaj kao da ste na početku novog poslovnog poglavlja, u kojem više neće dominirati napetost i nesporazumi.

ZDRAVLJE: Najviše zdravstvenih tegoba možete očekivati ako ste alergični na hranu ili imate poteškoće s probavom. Teško ćete se suzdržati od hrane koja vam ne odgovara pa možete nepotrebno isprovocirati neugodne reakcije organizma.

DAN ZA AKCIJU: U srijedu vas očekuje uspješan poslovni dan. Okolnosti će vas podržati u svim aktivnostima, neočekivano ćete nailaziti na podršku i pomoć, a neugodne poslove obaviti brzo i jednostavno.

SRETNI BROJEVI: 6 19 31 48 83

OCJENA TJEDNA: 5