Evo kako možete proći jeftinije kod baš svake kupovine!

 

Bez obzira obavljamo li svoje kupovine u fizičkim ili web trgovinama, svaka od njih uglavnom započinje istraživanjem i razmišljanjem kako dobiti najveću vrijednost za iznos koji planiramo potrošiti. Nova sušilica rublja, laptop ili trosjed – potpuno je svejedno – prije same kupovine, provodimo sate i sate istražujući i uspoređujući proizvode.

Srećom za nas, danas su nam dostupni online alati koji nam olakšavaju sve faze kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupnje. Najbolji takav alat je JEFTINIJE.HR, portal specijaliziran za pretraživanje i usporedbu ponuda web trgovina koji na jednom mjestu okuplja više od 600.000 proizvoda iz skoro 300 trgovina iz cijele Hrvatske!

„Jeftinije.hr, portal specijaliziran za pretraživanje i usporedbu ponuda web trgovina uštedit će vam vrijeme i novac i postati vaša prva misao prije kupovine!“

Ponekad se dogodi da znamo što želimo, ali ne znamo gdje to naći, a ponekad nakon kupovine osjetimo onaj gorak okus nesigurnosti i pitanje – jesmo li možda mogli proći jeftinije?!

Evo nekoliko ključnih savjeta zbog kojih ćete zadovoljno trljati ruke nakon svake kupovine.

Jeftinije.hr – najveći virtualni shopping mall

Ne! Jeftinije.hr nije trgovina, iako vam se na prvi pogled možda učinilo tako. Jeftinije.hr je baš poput virtualnog shopping centra u kojem brojne web trgovine prikazuju svoje ponude kako bi ih vi mogli na jednom mjestu pregledati i usporediti!

Jednostavno, brzo i pregledno pretraživanje proizvoda razvrstanih u 12 glavnih kategorija s nizom potkategorija olakšava snalaženje na virtualnim policama portala.

„Na mobitelu ili računalu – jednostavne, brze i transparentne web kupovine započinju na Jeftinije.hr!“

Dodatni je plus što se sve proizvode unutar pojedine potkategorije može presložiti prema njihovim karakteristikama, popularnosti ili prema cijeni.

Čak i kada ste u pokretu i trebate brze i pouzdane informacije o cijenama ili karakteristikama proizvoda sve to možete pregledati i pratiti na mobitelu ili tabletu jer je cijeli portal u potpunosti prilagođen i mobilnom pretraživanju.

Svaka uspješna kupovina započinje na početnoj stranici Jeftinije.hr

Za one koji još istražuju ponude i razmišljaju što točno kupiti, interaktivna početna stranica portala Jeftinije.hr omogućuje brz pregled aktualnih proizvoda razvrstanih u 12 glavnih kategorija popraćenih detaljnim vodičima i savjetima za kupovinu koji se redovito nadopunjuju i mijenjaju s obzirom na sezonu. Onima koji točno znaju što žele kupiti na raspolaganju je pametna tražilica koja će u samo par klikova dovesti do najboljih ponuda i pouzdanih web trgovina.

„Proizvode možete pregledavati prema proizvođačima ili pouzdanim trgovinama u kojima se prodaju.“

Sezonska ponuda proizvoda uvijek je upotpunjena savjetima i vodičima za kupovinu pa u ovim ljetnim mjesecima možete provjeriti nove kolekcije kupaćih kostima, potražiti savjete za kupnju novog LED televizora, ili pregledati najdetaljniju ponudu prijenosnih računala. Na početnoj stranici prikazani su i najzanimljiviji aktualni katalozi i letci svih većih supermarketa, robnih kuća i brandova.

Onim najzahtjevnijim shoppingholičarima, Jeftinije.hr omogućuje pretraživanje proizvoda prema omiljenim brandovima, ali i prema pouzdanim trgovinama. Dovoljno je, na početnoj stranici, samo kliknuti na neki od brandova ili izabrati najdražu trgovinu i provjeriti što se nudi.

Brzim koracima do najpovoljnijih ponuda!

Korištenje Jeftinije.hr ne samo da će vam uštedjeti vrijeme u pretraživanju ponuda, već i popriličnu svotu novca, a kako bi znali iskoristiti sve što vam portal nudi, obratite pažnju na ključne funkcionalnosti portala već kod iduće kupovine.

  • Usporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – izabrane modele usporedite prema njihovim karakteristikama i izaberite modele koji će odgovarati svim tvojim potrebama.
  • Forum Jeftinije.hr – okuplja zajednicu korisnika koja je u svakom trenutku spremna pomoći, prokomentirati svoje iskustvo i pomoći u odabiru najboljeg proizvoda.
  • Dodajte u listu – sačuvajte sve proizvode koje želite i koji vam se sviđaju i dodajte ih na svoj popis za kupovinu.
  • Obavijest o cijeni – pored proizvoda koji vam se sviđa izaberite Obavijest o cijeni i pustite da vam Jeftinije.hr javi kada cijena izabranog proizvoda bude odgovarala vašem budžetu.

Provjerite ponudu akcijskih kataloga u svakom trenutku!

Ono što razlikuje prosječne od genijalnih online servisa je da potonjima polazi za rukom na jednom mjestu udovoljiti svim vašim zahtjevima i omogućiti vam pristup baš svim informacijama – u ovom slučaju, informacijama koje vam pomažu donijeti – pametne kupovne odluke!

Tako na portalu Jeftinije.hr pored svega ostalog, možete pogledati i sve aktualne kataloge i letke supermarketa, robnih kuća, čak i kataloge proizvoda najpoznatijih brandova.

Najnovija kolekcija bijele tehnike omiljenog proizvođača ili aktualni akcijski letak kvartovskog supermarketa – napokon je sve na jednom mjestu!

Najnovije kataloge možete pretraživati i prema sadržaju uz pomoć brze tražilice koja će izdvojiti sve kataloge sa traženim proizvodom. A osim uštede vremena, živaca i novca štedite i na stvaranju kolektivnog papirnatog otpada a sve informacije su u svakom trenutku samo jedan klik daleko. Fora, zar ne?

Interaktivna početna stranica, brza i transparentna tražilica, savjeti i vodiči za kupovinu najrazličitijih proizvoda, hrpa funkcionalnosti za brz odabir najpovoljnijih ponuda i gotovo 300 pouzdanih web trgovina na jednom mjestu – dovoljni su razlozi da Jeftinije.hr bude i vaša prva misao prije kupovine!

I Zvonko zna kako pametno kupovati, pogledajte:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:01