Frontman grupe Manntra traži ukradenu opremu, lopov ostavio poruku s isprikom

Frontmanu grupe Manntra, Marku Matijeviću Sekulu, lopov je iz studija u Zagrebačkoj Dubravi ukrao vrijednu opremu, ostavivši mu čak i poruku u kojoj traži razumijevanje zbog teške materijalne situacije u kojoj se našao. Između ostaloga u ukradenom kompjutoru bili su kompletni materijali za novi album grupe Manntra.

Sekul je u očaju čak poslao lopovu poruku koju prenosimo:
-S punim razumijevanjem za tvoje osobne probleme ovim te putem molim da mi vratiš kompjuter i svu opremu koju si odnio iz mog studija.

Tvoju poruku da si to učinio u nuždi potpuno razumijem, ali očekujem da i ti također razumiješ da je ta oduzeta oprema moj alat i sredstvo s kojima zarađujem svoj svakodnevni kruh. Da bolje shvatiš moju situaciju, u prisvojenom kompjuteru je moj rad u zadnjih 5 godina. Vjerujem da ti je jasno da si me ovim tvojim postupkom doveo u kompliciranu životnu i poslovnu situaciju.

Molim te za suradnju te predlažem da mi se javiš s nekog nepoznatog (javnog) telefona te predložiš način preuzimanja moje opreme uz razumnu naknadu. Ukoliko ovo uspijemo realizirati u sljedeća 24 sata, izbjeći će se sve daljnje komplikacije koje mogu proizaći iz ovog čina.

Zahvaljujem unaprijed na tvom razumijevanju.
Marko Matijević Sekul
098 78 66 11
možeš također i preko nekog anonimnog maila na moju mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:33