NAGRADNI NATJEČAJ

Gangsterski svećenik DJ Tchami stiže u Aquarius: Uključi se u nagradni natječaj i osvoji ulaznice!

 

Francuski producent i DJ Martin Bresso, poznatiji po umjetničkom imenu Tchami, osmislio je „future house“, novi glazbeni žanr koji je deep house odveo na komercijalnu scenu. House znalac koji se voli odijevati poput svećenika, u ponedjeljak, 24. srpnja, nastupiti će u klubu Aquarius na Zrću.

Neke od njegovih najvećih singl uspješnica, koje su ga uzdigle na svjetsku scenu su ‘Missing You’, ‘Untrue’ i ‘Promesses’. Mase su ga upoznale nakon objavljivanja remixa Janet Jackson "Go Deep". Producent s disco i soul utjecajima svoj je put krčio proteklih godina po mnogim klupskim večerima, a danas je važno ime na sceni dance glazbe, headliner na svjetski poznatim festivalima.

U bogatoj glazbenoj sezoni Aquariusa, Tchami je jedno od prvih velikih DJ imena koji će rasplesati domaće i strane partijanere. Do kraja ljeta, Aquariusove goste zabavljati će mnogi velikani elektronske glazbe, među kojima su i Bakermat, Steve Angello, Jax Jones te Alan Walker.

NAGRADNI NATJEČAJ

Uključi se i osvoji ulaznice! Poklanjamo čak 3 x 2 ulaznice za nastup Tchamija u Aquariusu! Sve što trebaš učiniti je odgovoriti na nagradno pitanje te poslati ga na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.! Lista dobitnika će biti objavljena nakon 12 sati u nedjelju 23. srpnja. Svi dobitnici bit će na popisu na ulazu u Aquarius!

Nagradno pitanje: Koji je novi, glazbeni pravac osmislio francuski DJ i producent Tchami?

Nagradni natječaj je završio, a dobitnici su: Krunoslav Črnugelj, Grgur Blažević i Domagoj Vuković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 13:23