NOVA SURADNJA

Igor Geržina i Ivana Kindl snimili spot za zajednički singl "Olako"

Dvoje nagrađivanih glazbenika, najpoznatiji hrvatski saksofonist i jedna od najboljih vokalistica u Hrvatskoj, udružili su snage snimivši dojmljivu pjesmu specifičnog naslova u produkciji koja prati svjetske trendove. Ivanina superiorna vokalna vještina i Igorov prepoznatljiv zvuk saksofona nadopunjavaju se u bogatom aranžmanu, kojeg odlična atmosfera u video spotu podiže na višu razinu.
 Promo, Status produkcija

Nakon što je singl ‘Olako’ predstavljen u radijskom eteru, uskoro nam stiže i prateći videospot. U spotu glumi i Igorov posinak Filip, a uz njega glavnu ulogu je preuzela mlada i talentirana studentica glume, Josipa Anković. Ivana i Igor pojavljuju se u sporednoj ulozi te su oboje samo kratko ušetali u kadar, a saksofonist otkriva da je ovim spotom ispunio želju da se ne pojavljuje kao glavna okosnica spota.

Promo, Status produkcija

"Ivana i ja se dugo poznajemo, puno puta smo se našli zajedno na pozornici, bavimo se sličnom glazbom i stvarno je bilo vrijeme za jednu ozbiljnu studijsku suradnju. Ivana je vrhunska vokalistica i s njom je lako raditi u studiju. Pjesma joj je kliknula na prvo slušanje, a ja sam se oduševio interpretacijom. Mislim da pjesma 'Olako' ima odličan ljetni štih i dobru energiju. Mi smo uživali dok smo ju snimali i mislim da se to čuje. Uživajte i vi..." – izjavio je Igor Geržina o zajedničkoj suradnji s Ivanom.

Promo, Status produkcija

Spot je sniman na nekoliko prekrasnih lokacija na otoku Krku: prekrasnoj plaži Punta Debij, uvali Soline, Staroj Baškoj, Vrbniku te ostalim živopisnim lokacijama na otoku. Za produkciju je bila zadužena Igorova izdavačka kuća Status produkcija, dok režiju i montažu potpisuje talentirani redatelj Davor Flam. Za make-up glumaca pobrinula se poznata vizažistica Tamara Kokalj.

Promo, Status produkcija

Snimka 'Olako' ujedno je i početak suizdavačke suradnje Status produkcije i Universal Music Hrvatska!!!

Televizijska premijera zakazana je za nedjelju, 25. lipnja, a spot će biti dostupan na svim glazbenim internetskim servisima od ponedjeljka, 26. lipnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:46