Iskoristite puni potencijal kurkume

Kurkuma je korjenasta biljka čiji se prah koristi kao superzačin i moćan dodatak prehrani. Bogata je vitaminom C, B3, magnezijem, željezom, kalijem, cinkom manganom, fosforom i izvor je kalcija i bakra.

Protuupalna svojstva poznata u ayurvedi

Kurkuma se često koristi u tradicionalnoj indijskoj i kineskoj medicini zbog brojnih blagotvornih svojstava. Poznato je da stimulira rad metabolizma i djeluje pozitivno na probavni sustav te je cijenjeno njezino protuupalno i antioksidativno djelovanje, ali i njezina uloga zaštitnice imuniteta.

Samo eko kurkuma ima terapijsku vrijednost

Važno je birati isključivo organsku kvalitetu kurkume jer jedino ona može imati terapijsku vrijednost i blagotvorno djelovanje jer ne sadrži ostatke pesticida i herbicida kao niti konzervanse, pojačivače okusa, GMO sastojke i kemijske dodatke koji se često koriste u proizvodnji konvencionalnih začina.

Kako unaprijediti apsorpciju kurkumina

Preporučljivo je kurkumu koristiti u kombinaciji s djelatnim tvarima kao što su papar i đumbir koji značajno unaprjeđuju proces apsorpcije. Naime, aktivna tvar kurkume, kurkumin, svoj puni djelatni potencijal može postići samo u kombinaciji sa sastojcima koji omogućavanju njegovu potpunu apsorpciju u organizmu.

Kurkuma kompleks – moćna kombinacija sastojaka

Upravo takav dodatak prehrani je Kurkuma kompleks, Royal Green. Ovaj certificirani ekološki kompleks kurkume sadrži moćnu kombinaciju kurkume, đumbira i crnog papra. Istraživanja su dokazala da djelatne tvari crnog papra značajno unaprjeđuju proces apsorpcije kurkume u organizmu.

Royal Green su prvi certificirani organski dodaci prehrani posebni po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su njihove formule bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima.

100% eko dodatak prehrani Kurkuma kompleks Royal Green potražite u svim bio&bio trgovinama i web shopu www.biobio.hr | Besplatni info telefon 0800 246 246.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:18