Kako je naša poznata koreografkinja i plesačica riješila brigu s automobilom

Uz mnogobrojne projekte i predstave, obitelj i školovanje, Larisa svaki slobodan trenutak koristi na najbolji mogući način. Uz uslugu Croatia premium, Larisa je uštedjela nekoliko sati svog dragocjenog vremena tako što je brigu oko tehničkog pregleda i registracije svog automobila prepustila djelatnicima Premiuma. 

Na vrhuncu tjedna, u srijedu ujutro, uhvatili smo Larisu kako zadovoljno obavlja kupnju koja joj nije bila u planu za ujutro već za kasno poslijepodne. Što se dogodilo i kako je Larisa iznenada dobila nekoliko sati vremena, objasnila nam je nakon odrađenog posla: „Prije nekoliko dana primijetila sam reklamu na kojoj je pisalo 'Vozimo vaš auto na tehnički pregled', kako sam znatiželja po prirodi i volim se informirati o svim novostima ova reklama privukla je moju pažnju, a ujedno čekao me tehnički pregled za automobil koji sam uporno odgađala iz dana u dan pa mi je bilo logično provjeriti o čemu se točno radi. Nazvala sam besplatni broj 0800 5884, ljubazni djelatnik detaljno mi je objasnio uslugu, a ja sam oduševljena dobivenim informacijama istog trenutka uslugu i naručila.“

Iako se obavlja jedanput godišnje, čini nam se kako previše vremena moramo izdvojiti na čekanje u redu za pregled, čekanje na šalteru za registraciju i konačno na vožnju na posao ili kući. Priliku za izbjegavanje ove brige prepoznala je naša poznata koreografkinja i plesačica Larisa Navojec i jednostavno nazvala besplatni broj 0800 5884, dogovorila termin te nastavila obavljati svoje dnevne zadatke do poziva djelatnika Croatia premiuma.

„Djelatnik Croatia premiuma došao je po automobil i dokumente, sve obavio i vratio automobil“, prenijela nam je oduševljena Larisa i najavila kako će ovu uslugu sigurno koristiti svake godine.

Prije nego što se Larisa oslonila na uslugu Croatia Premiuma, raspitala se da li je ova usluga stvarno toliko jednostavna i praktična i što zapravo uključuje. Uslugom Croatia premium djelatnik će preuzeti vozilo na lokaciji koju odaberete, odvesti ga na tehnički pregled u stanicu za tehnički pregled, obaviti sve potrebne radnje za registraciju vozila te vratiti vozilo na željenu lokaciju.

Ugovorite uslugu Croatia Premium odmah putem internetske stranice www.croatiapremium.hr ili besplatnim pozivom na broj 0800 5884.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:37