Ostvarenje snova: Snickers Protein čokoladica!

Znate onaj trenutak kad zagrizete Snickers pa vam se pod nepcem spoji čokolada puna okusa, hrskavi kikiriki i prekrasna karamela? Naravno da znate! A sad zamislite još i ovo: uzmete Snickers, zagrizete ga, uživate u okusu, aromi, teksturi. Zagrizete još jednom. Moglo bi se reći da čitavim tijelom osjećate to zadovoljstvo koje ova fantastična čokoladica pruža! Pojedete čitavu čokoladicu i - nemate grižnju savjesti!

Mislite da je to nemoguće jer čokolada, kikiriki i karamela sigurno spojeni imaju jako puno kalorija, jako puno šećera, jako puno masti!

Prevarili ste se jer je Snickers otišao korak dalje i napravio Snickers Protein Bar! Dakle, čokoladica je okusom potpuno ista, a sastav je takav da se ovom čokoladicom možete počastiti svaki dan bez straha da će vas odraz u ogledalu kazniti zbog toga!

Koliko je Snickers Protein Bar bolja od obične Snickers čokoladice?

Pogledajte nutritivne podatke:

  • Snickers Protein Bar ima 65% manje šećera od obične Snickers čokoladice!
  • Snickers Protein Bar ima 40% manje masti od obične Snickers čokoladice!
  • Snickers Protein Bar ima 20% manje kalorija od obične Snickers čokoladice!

Uz to:

  • Snickers Protein Bar ima čak 350% više proteina od obične Snickers čokoladice!!

Dakle, pred vama je kvalitetna proteinska čokoladica poznatog okusa koja se svojim sastavom uklapa u vaš nutritivni plan bez imalo opasnosti da ćete ugroziti liniju! A uživat ćete u neodoljivom Snickers okusu!

Snickers Protein čokoladice možete kupiti na ovom linku u Fitness.com.hr webshopu.

Možda biste radije Mars?

Nema problema, u Fitness.com.hr webshopu vas čeka i Mars Protein Bar! Sada zaista nema više razloga da ne uživate u omiljenim okusima!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:52