VELIKA LJETNA NAGRADNA IGRA

Osvoji novi Golf: Skupi 10 kupona i odvezi kralja kompaktne klase

Prvi kupon potražite u ponedjeljak 14. kolovoza i osvojite Volkswagen Golf TDI Comfortline

U spektakularnoj nagradnoj igri Jutarnjeg lista najsretniji čitatelj osvojiti će potpuno novi Volkswagen Golf TDI Comfortline. Nedavno dizajnerski osvježen, najprodavaniji auto hrvatskog i europskog tržišta izgleda još sportskije i privlačnije, a u atraktivnoj kurkuma žutoj boji pravi je mamac za poglede. Pravi luksuz donosi bogato opremljena kabina nakrcana gotovo svim raspoloživim tehnologijama njemačkog proizvođača. Golf je prvi u svojoj klasi s digitalnim instrumentima i sadržajnim grafikama velikih mogućnosti individualizacije izgleda i informacija.

Svemirski skrojeni instrumenti ne samo da izgledaju senzacionalno nego nude i prikaz svih korisnih informacija vezanih uz vožnju i komfor putnika. Novi multimedijski uređaj s ogromnim višebojnim 8-inčnim dodirnim zaslonom i zabavnim paketima itekako je zanimljiv prozor u svijet. Uz SD karticu, CD player (Mp3, WMA), USB i AUX ulaze, putnici mogu i bez problema s automobilom povezati svoje mobilne uređaje i primjerice slušati muziku na osam po cijeloj kabini raspoređenih zvučnika.


Napredna i najsuvremenija sigurnosna oprema uključuje sustav automatskog zadržavanja u traci pri brzinama do 210 km/h, funkciju kočenja u nuždi i prepoznavanja pješaka, a vozaču će od velike pomoći biti i sustav ultrazvučne pomoći pri parkiranju sprijeda i straga – Parkpilot. Za pogon Golfa brine provjereni i vrlo štedljivi 1,6-litreni turbodizelski motor sa 115 KS i 250 Nm okretnog momenta. Autoritativno vuče već od donje zone okretaja, uvijek je uglađen i zvukom iznimno fin, a malom potrošnjom pravo je otkriće. U kombiniranoj vožnji ona iznosi samo 4,1 litru, a dio zasluga ide i sustavu Start&Stop s pohranom energije kočenja (BMT - BlueMotion Tehnology).

Za ubrzanje s mjesta do stotke potrebno je 10,2 sekunde.

Želite li postati vlasnik bogato opremljenog, najpopularnijeg automobila u Europi, skupite kupone koji će biti objavljeni u Jutarnjem listu svaki dan u razdoblju od 14. 8.2017. do 24.8. 2017.godine. Joker kupon će biti objavljen u Jutarnjem listu dana 24.8. 2017.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:24