Pravo je vrijeme za odabir mjesta na kojem ćete dočekati Novu 2018 godinu!

Proslavi Novu u jednom od dalmatinskih hotela i zapjevaj uživo s estradnim zvijezdama ili otputujte van Hrvatske i istražite novogodišnje proslave u Sarajevu ili Češkoj!
medena_nova_godina
 Crno Jaje

Zakoračite sa stilom u novu godinu i uživajte! Osjetite novogodišnji ritam na prekrasnom Braču! Waterman Supetrus Resort oduševit će vas senzacionalnim paketom uz Dalmatinsku večeru i Warm Up partyjem 30.12. uz poznatog pjevača Giuliana, te bogati buffet stol za doček Nove uz živu glazbu, novogodišnja torta iznenađenja i zdravica uz pjenušac, lutrija, animacija za najmlađe i dječji doček...sve to ukomponirano uz vrhunski smještaj uz 2 ili 3 polupansiona, korištenje bazena, saune, whirlpoola, parne kupelji… Garantirano vrhunski provod za ulazak u Novu 2018- tu godinu!

Crno Jaje
waterman_nova_godina

Ni ovogodišnja ponuda hotela Medena iz Trogira vas neće ostaviti ravnodušnim! Medena i legendarni Jasmin Stavros pozivaju vas na najluđi novogodišnji doček koji će trajati do zore, a sudeći po citiranoj Stavrosovoj pjesmi i mnogo duže!

Crno Jaje
medena_nova_godina

„...Kad s ekipom krenem ja,
srećo moja jedina,
sedam dana najmanje,
ne računaj na mene....“

Očekuje vas brzi ritam i ludi provod kojeg će dodatno obogatiti tamburaši Dukati kao i šef kuhinje hotela Medena sa svojim timom koji će za vas pripremiti obilje dobre hrane i pića.

Za one koji žele istražiti nove destinacije i dočekati Novu malo dalje od hrvatskih granica, agencija Integral Zagreb vam donosi 4-dnevno putovanje u PRAG - BEČ - ČEŠKI KRUMLOV uz prijevoz, 3 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3* po super cijeni! Dočekati Novu u Češkoj na trgovima, ulicama grada ili noćnim klubovima, bilo bi sasvim neko novo iskustvo.

Crno Jaje
prag_nova_godina

U susjednom Sarajevu na dočeku na otvorenom očekuje se koncert neponovljivog Zdravka Čolića! Svi koji požele otići, a trebaju smještaj u centru, hotel SAMM ŠEHER donosi poseban paket uz 2 noćenja s doručkom za dvoje za samo 889 kuna! Ostale dane iskoristite za obilazak povijesnih znamenitosti, uživanju u ćevapima, pitama, baklavama i drugim omiljenim gastro delicijama.

Ostale ponude i nepresušan izvor inspiracije za doček Nove godine potražite OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:37