Spas za vaše trepavice: super serum!

 

Obožavamo ih kad su guste, duge, pune volumena... Naše trepavice prekrasan su detalj na licu i točka na "i" svakog besprijekornog make-up looka. No ponekad se dogodi da se prorijede i da nisu baš onakve kakve želimo. Kako ih obnoviti i učiniti da ponovno dođu do izražaja u svoj svojoj ljepoti i punoći? Na scenu stupa omiljeni serum za rast trepavica, koji obožavaju mnoge domaće i svjetske trendseterice i fashionistice - Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica.

U predivnom malenom, crnom, lakiranom pakiranju, sa zlatnim slovima, ovaj bezbojan, ugodan serum, savršeno njeguje trepavice, ubrzava njihov rast, daje im gustoću, volumen i tamniju nijansu. S obzirom da je malen i elegantan, serum možete nositi svuda sa sobom te aplicirati 2 puta dnevno. Vrlo je jednostavan za korištenje – tankim kistićem nanesite ga na korijen svojih trepavica i to je sve. Naravno, make-up mora biti skinut i lice čisto. Ne brinite, on je pogodan i za vrlo osjetljive oči i za sve vas koji nosite kontaktne leće (naravno prije nego što ga nanesete, morate ih izvaditi). Redovitom uporabom Lux-Factor Eyelash seruma trepavice će dobiti na gustoći i volumenu te će puno manje ispadati. Ako ste od onih žena koje nose ekstenzije trepavica, ovo je savršen način da obnovite svoje trepavice, kojima će se vratiti punoća i dužina.

Jesen je godišnje doba kada se intenzivno obnavljaju kosa i trepavice pa ćete primijetiti da možda jače ispadaju. Upravo zato, sada je pravo vrijeme da svojim trepavicama poklonite njegu ovim predivnim serumom. Bez obzira volite li nositi trepavice bez maskare, s maskarom ili ekstenzijama, Lux-Factor Eyelash serum idealan je za njihovu potpunu obnovu. Obožavat ćete ovaj nježan bezmirisni, a tako učinkovit serum, koji će vašim trepavicama vratiti novi život.

Voljeli biste isprobati serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni sa 30 % popusta naručiti svoj serum na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 330 93 65.

P.S. Lux-Factor vam kupovinom 3 ili više proizvoda poklanja super cool majicu sa natpisom: „Life is short, your lashes shouldn't be!“

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:28