Uskoči u Shooster priču!

Partijaj do jutra. Spavaj do podne. Jaši električnog bika. Maši crvenom krpom razjarenom biku pred očima. Budi 'anti' sve. Treniraj nešto, recimo, boks. Izazovi nekoga, pozovi ga u ring. Dong! Evo, počinje prva runda. Radi ono što ti se radi. Ne radi ono što ti se ne radi. Budi kao Alex, izaberi svoje omiljene adidas Gazelle i baš te briga. Ona je izabrala crvene, ti možeš zelene, žute, roze. Kupi dva para pa nosi različite. Zašto ne?

Uskoči u Shooster priču i vidjet ćeš da je baš sve moguće. Je li vani dan, dok ovo čitaš? Reci prvoj osobi do sebe: «Laku noć!» Nije dan, mrak je? Reci onda: «Dobro jutro!» Radi po svom i uživaj u svakom trenutku. Šeći po gradu u novim Gazelicama ili ih stavi danas na prozor i čekaj da onaj lik s bradom stavi poklon u njih. Ops! Nemoj reći da nemaš Gazelice? Onda se vidimo u Shooster trgovini, tamo ćeš naći savršen par za sebe čak i ako si najneodlučnija osoba na svijetu. Jesi? Nije važno.

Izaberi ovaj klasik i ponašaj se najneklasičnije moguće. Pleši tamo gdje svi sjede. Smij se onda kad su svi ozbiljni. Pjevaj dok svi šute. Budi jednostavno TI. adidas Gazelle s nama su već desetljećima i ne misle biti ništa drugo i ništa manje, one su THE tenisice. Izaberi tenisice koje su drugo ime za – STAV!

Za najkreativnije smo pripremili i nagradni natječaj, a uskočiti možeš na https://www.shooster.hr/hr/natjecaj-gazelle/d189/ !

www.shooster.hr

Shooster

Zagreb

Arena centar

City Center one West

City Center one East

Ilica 22

TC Cvjetni

King Cross

Westgate

Rijeka

Adamićeva 17

ZTC Rijeka

Split

Mall of Split

City center one

PTC Joker

Pula

Portarata 8

Koprivnica

Zrinski trg 5

Karlovac

Stjepana Radića 21

Varaždin

Trg slobode 2

Osijek

Kapucinska 35

PTC Portanova

Slavonski Brod

City Colosseum

Poreč

Zagrebačka 2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:06