AKCIJSKA CIJENA

VIJESTI IZ HRVATSKE NADOHVAT RUKE Pretplatite se još danas na digitalna izdanja omiljenih novina

 

Jedinstvenom ponudom ostvarujete nevjerojatan popust prilikom kupovine mjesečne ili tromjesečne pretplate, ali i brojne druge pogodnosti.

Uz pretplatu na digitalna izdanja, vijesti su vam nadohvat ruke u svakom trenutku. Zahvaljujući mogućnostima pregledavanja tiskanih izdanja Hanza Medije digitalnim putem, informacijama o političkim zbivanjima, hrvatskoj celebrity sceni, sportu, trendovima u modi i ljepoti ili pak o hrvatskoj tradicionalnoj gastronomiji uvijek možete pristupiti vrlo jednostavno, neovisno o tome gdje se nalazite. Vaše omiljene dnevne novine odsada možete čitati i u digitalnom izdanju putem E-kioska Hanza Medije

S ciljem približavanja dnevnih vijesti, snizili smo cijene i složili ponudu za naše najčitanije uzdanice - Jutarnji List i Slobodnu Dalmaciju. Ukoliko se pretplatite odmah ostvarujete pogodnost kupovine prema sljedećim modelima:

30 dana = 70 kuna

60 dana = 110 kuna

90 dana = 135 kuna - samo 1.50 kuna dnevno

ČITAJTE U SVAKOM TRENUTKU

Čitanje vijesti putem računalnih i mobilnih uređaja, ali i putem mobilne aplikacije omogućeno je svakom pretplatniku.

PRISJETITE SE STARIH VIJESTI

Pregledom arhive uvijek možete pregledati određeno izdanje koje ste propustili ili koje želite ponovno pročitati.

Svakodnevno čitajte najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta. Uz naše dnevne novine, pratite aktualna zbivanja u gospodarstvu, politici, sportu, kulturi, gastronomiji i modi.

Jutarnji list

Moderne, individualistički orijentirane novine.

Jutarnji list svakoga dana kroz niz članaka, reportaža i kolumni promovira najvažnije društvene vrijednosti, razbija predrasude, ruši mitove i potiče kritičko razmišljanje o procesima u društvu. Čitatelji su prepoznali Jutarnji list kao novine koje im pružaju kvalitetnu informaciju i objektivnu analizu te daju drugačiji pogled na ključne događaje i procese.

Uz pretplatu na dnevne novine Jutarnji list ostvarujete mogućnost pregledavati i priloge Studio, GloriaIN, Dobra hrana, Doktor u kući, Vita, Like! i Svijet.

Slobodna Dalmacija

Najutjecajnije i najčitanije dnevno izdanje za područje Dalmacije.

Kroz vijesti, komentare i reportaže promovira najvažnije društvene vrijednosti, potiče kritičko razmišljanje o procesima u društvu i odražava interese svoga grada i regije. Vjerni čitatelji je prepoznaju kao objektivne, nezavisne novine koje nepokolebljivo brane dvije riječi koje čine njezinu bit – slobodu i Dalmaciju.

Izabrali ste izdanje Hanza Medije?

Preplatite se jednostavno i brzo kroz nekoliko koraka

KORAK 1: ODABIR NOVINE ILI ČASOPISA

Pristupite online sučelju za kupovinu pretplata Hanza Medije. Kako biste izabrali željeno izdanje na koje se želite preplatite, kliknite na gumb 'Pretplati se' koji se nalazi ispod odabranog izdanja. Izaberite izdanje i stavite ga u košaricu.

KORAK 2: REGISTRACIJA

Prije samog plaćanja, potrebno je registrirati se kao korisnik. Kliknite na 'Registracija' te unesite osobne podatke i željenu lozinku s kojom ćete svaki put ulaziti u online sučelje s ciljem pregledavanja izdanja Hanza Medije.

KORAK 3: E-MAIL POTVRDA

U svojem e-mail sandučiću zaprimili ste mail. Kako biste potvrdili točnost unesenih podataka, kliknite na odgovarajući link.

KORAK 4: INFORMACIJE O NAČINU PLAĆANJA I PRETPLATITE SE

Unesite podatke o načinu plaćanja i pretplatite se.

Želite li da vas obavijestimo o sličnim promotivnim akcijama?

Upišite svoju e-mail adresu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:00