HAJDUK UOČI VINKOVACA

Krstičević priznao: 'Pogreške se događaju, ali boli me kao čovjeka što se suci ne znaju ispričati'

Rekao sam da mi je drago da sudi šest sudaca i volio bi da se nastavi s tim, a zanimljivo je da se nitko ove sezone nije žalio nakon utakmica s nama - kaže Krstičević
 Vladimir Dugandzic / Cropix

Brzo je Mišo Krstičević morao zaboraviti na derbi, nove brige zadala mu je misao kako sastaviti momčad za današnje gostovanje u Vinkovcima. Uz sve probleme zbog ozljeda protiv Cibalije ne može računati na kartonirane Andrijaševića i Jozinovića, njima je Ivan Bebek u derbiju pokazao treći žuti karton. Lakše ozljede zaradili su Vuković, Oremuš i Maglica, ali oni će biti u momčadi.

- Ne bih se puno vraćao na Dinamo, vjerujem u igrače s kojima idemo gore i vjerujemo u dobar rezultat. Poštujemo rezultate Cibalije i sve što su napravili protiv Osijeka i Rijeke. Oni će tražiti pobjedu, ali ne idemo gore da se branimo, idemo da dostojno opravdamo ime Hajduka - kaže Krstičević.

Na Modre pokušavaju zaboraviti...

- S igračima o Dinamu ne razgovaramo, vidjeli smo neke naše početničke greške i možda bismo bili prazniji nego prije prve utakmice. Teško je napuniti akumulatore nakon odgode, teško je zbog ljudi koji su došli na stadion što nismo ostvarili rezultat koji smo htjeli. Dinamo za igrače mora biti prošlost.

O kalkulacijama za plasman koji će odrediti tijek trećeg kruga HNL-a Krstičević ne razmišlja, u svakoj utakmici želi da njegova momčad pruži maksimum.

- Što se tiče mene i momčadi mi bismo da dobijemo sve utakmice i budemo drugi. Probat ćemo odigrati kvalitetno, nadam se da ćemo navijače koji dođu razveseliti igrom i pobjedom. Ostao sam bez mnogo igrača, možda će zaigrati Plazonić koji je korektan i živi za to da igra. Deficitarni smo sa zadnjim veznim, krpamo se stalno, ali to je naša stvarnost.

Krstičević je veliki emotivac, mnoge ga stvari pogađaju u nogometu...

- Mene kao čovjeka, ne kao trenera, boli što se nitko nije ispričao poslije grešaka. Jedino mi se protiv Lokomotive sudac ispričao, rekao je da je pogriješio. Možda se sad Bebek mogao ispričati, javiti se u klub. Radim svoj posao maksimalno ozbiljno i odgovorno, i naplaćujem plodove svoga rada, tako bi trebali i ostali. Međutim, ni od koga nisam doživio isprike, a Hajduk je u pet utakmica drastično oštećen.

Za kraj je Krstičević upitan može li procijeniti koliko bi Hajduk imao bodova da nije bilo očitih sudačkih pogrešaka.

- Na to je teško odgovoriti, pet utakmica su pogriješili, ali ne kažem da su imali namjeru. Rekao sam da mi je drago da sudi šest sudaca i volio bi da se nastavi s tim, a zanimljivo je da se nitko ove sezone nije žalio nakon utakmica s nama, drugi klubovi u tim utakmicma nisu bili oštećeni kao mi - zaključio je Krstičević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 15:59