DERBI U LIVERPOOLU

VIDEO: JELAVIĆ IGRAO 15 MINUTA Nikad dosadniji Merseyside derbi, Chelsea odnio tri boda s Old Trafforda

Nogometaši Liverpoola i Evertona odigrali su na Anfieldu skromnih 0-0 u gradskom derbiju u sklopu 36. kola Premierlige…

Malo toga pokazali su ''crveni'' i ''plavi'' u 220. Merseyside derbiju. Prvi puta nakon veljače 2007. godine, također na Anfieldu, gradski suparnici iz Liverpoola odigrali su utakmicu bez golova.

Pravih prilika bilo je vrlo malo.U prvom dijelu se Fellaini odlično snašao nakon slobodnog udarca, ali je njegov udarac iz blizine otišao malo pored vratnice. Kapetan domaćin Steven Gerrard je opasno pucao iz slobodnog udarca, ali ipak ne u okvir gola.

U nastavku je bilo tek malo življe, a gosti su bili nezadovoljni jer im je sudac Oliver poništio pogodak Anichebea zbog navodnog prekršaja u skoku nad Carragherom. Sturridge i Gerrard imali su prilike za domaćine, iako ne baš one izrazite, koje nisu uspjeli iskoristiti.

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić ušao je u igru za Everton u 75. minuti. Sve u svemu, vrlo skromna predstava na Anfieldu u kojoj je neodlučeni ishod bio najpravedniji rezultat…

Premierliga, 36. kolo:

Liverpool – Everton 0-0

Manchester United – Chelsea (17.00)

Redoslijed: 1. Manchester United 85 (-1), 2. Manchester City 72 (-1), 3. Arsenal 67, 4. Chelsea 65 (-2), 5. Tottenham 65 (-1), 6. Everton 60, 7. Liverpool 55…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 11:42