Sulejman Krpić potpisao za Dinamo na 10 godina

ZAGREB - Napadač Dinamove juniorske momčadi Sulejman Krpić (rođen 1. siječnja 1991. u Orašju) i U-19 reprezentativac BiH u petak je u Plavom salonu svečano potpisao 10-godišnji ugovor s “klubom svojih snova”, kako je sam rekao.



rubrike

NOGOMET
više iz
Kad već u Maksimir prije 20-ak godina nije doveden Halilović iz Vinkovaca, eto prigode da u dogledno vrijeme nekom napadaču navijači tepaju “Sulejman Veličanstveni”. Krpić već povremeno trenira s prvom momčadi i trener Jurčić vodit će ga na ljetne pripreme, a da na njega ozbiljno računaju i da im se uvukao pod kožu, osim ponuđenog višegodišnjeg profesionalnog ugovora i dresa s brojem devet, koji mu je uručio sportski direktor Zoran Mamić, dokazuje i - nadimak.







- Suljo je moderna prva špica, agresivnan napadač koji ide ravno na vrata, dobar je u zraku i nemilosrdno zabija, pravi ‘killer’ - rekao je šef omladinske škole Dinama Romeo Jozak.







- Sretan sam i zadovoljan jer sam odmalena Dinamov navijač. Hvala treneru u juniorima  Dinku Jeličiću, Jozaku i braći Mamić na povjerenju - rekao je Krpić i nakon kraćeg razmišljanja priznao da su mu igrački uzori Šokota i Cristiano Ronaldo, a na upit o svom najjačem oružju istaknuo je jedno koje Dinamu fali još od Šokote iz najboljih dana - udarac glavom.



Nikola Lipovac
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:18