Top-lista filmova u kinima

Hrvatska kina

1. Svakog gosta tri dana dosta

Redatelj: Anthony Russo, Joe Russo

Uloge: Owen Wilson, Kate Hudson

Po povratku s medenog mjeseca, Molly i Carl saznaju da je Dupree, mužev prijatelj i vjenčani kum, izgubio praktično sve, te ga Carl poziva da ostane kod njih neko vrijeme… Ubrzo se ispostavlja da se Dupree malo previše udomaćio… Tek prosječno.

vikend - 4429, ukupno - 4429

Poroci Miamija2. Poroci Miamija

Redatelj: Michael Mann

Uloge: Colin Farrell, Jamie Foxx

Remake popularne kriminalističke serije iz osamdesetih godina, u kojem su Crockett i Tubbs na tajnom zadatku. Mann (producent i scenarist serije) je snimio vrlo dobar, tvrdi krimić koji osim imena likova i mjesta radnje zapravo ima malo veze s originalnom serijom.

vikend - 2059, ukupno - 25.512



3. Garfield 2


Redatelj: Tim Hill

Uloge: Brecklin Meyer, Jennifer Love Hewitt

U nastavku filmske ekranizacije popularnog stripa, a kasnije i crtića o omiljenom lijenom narančastom mačku, Garfield dolazi u Englesku gdje ga zamijenjuju s mačkom Princem koji je upravo naslijedio dvorac. Za one kojima se svidio prvi film.

vikend - 2299, ukupno - 21.471

Duh u močvari4. Duh u močvari

Redatelj: Branko Ištvančić

Uloge: Marko Parlov, Robart Vass

Brat i sestra Miron i Melita dolaze u Kopačevo za zimske praznike posjetiti prijatelja. Iste noći pronađen je dječak Halasz koji tvrdi da ga je u močvari napao duh. Pohvalno je svakako što je konačno krenula i produkcija domaćeg dječjeg filma, ali rezultat još nije jako dobar.

vikend - 2038, ukupno - 9596

Silent Hill

5. Silent Hill

Redatelj: Christophe Gans

Uloge: Radha Mitchell, Sean Bean

Od redatelja filmova "Vučja družina" i "Crying Freeman" stiže željno očekivana ekranizacija jedne od najpoznatijih video igrica o gradu duhova i demona koji progone majku i kćer koje su se tamo našle. Gledatelji su zadovoljniji od kritike koja posebno hvali vizualni dojam filma.

vikend - 1656, ukupno - 4387







Američka kina

1. Open Season

Redatelji: Roger Allers, Jill Culton, Anthony Stacchi

Glasovi: Martin Lawrence, Ashton Kutcher

Dresirani medvjed koji je godinama ugodno živio iznenada se nađe izgubljen u šumi tri dana prije početka sezone lova. Sprijateljuje se s košutom koja mu pokazuje zabavnu stranu šume, ali ga i spašava od lovaca. Simpatičan crtić.







2. The Guardian


Redatelj: Andrew Davis

Uloge: Kevin Costner, Ahston Kutcher

Legendarni spasitelj obalne straže završava kao učitelj novih naraštaja nakon što u nesreći strada cijeli njegov tim. Među novim učenicima je i perspektivni Jake koji ne poštuje autoritete. Ništa novo niti zanimljivo. Slabo za redatelja "Bjegunca".





3. Jackass number two


Redatelj: Jeff Tremaine

Uloge: Johnny Knoxville, Bam Margera

Ako ste voljeli seriju Jackass i njihov prvi film, sasvim sigurno ćete i ovaj dočekati s oduševljenjem jer nude još puno više luđih, odvratnijih i pogibeljnijih stuntova. Samo za one s jačim želucem.







4. School for Scoundrels


Redatelj: Todd Philips

Uloge: Billy Bob Thornton, Jon Heder

Roger je mladić kojem u potpunosti nedostaje samopouzdanja. Nesretan na poslu i bez ikakvog ljubavnog života on se prijavljuje na tečaj koji obećava da će izgraditi njegovu ličnost i samopouzdanje. Thornton je dobar, ali film ne toliko.







5. Fearless


Redatelj: Ronny Yu

Uloge: Jet Li, Shido Nakamura

Od redatelja "51 st State" i "Freddie protiv Jasona", dolazi klasični borilački film o legendarnom nepobjedivom majstoru kineskih borilačkih vještina Huou Yuanjiju. Kao i uvijek impresivni Jet Li je najbolji sastojak filma.





S. Petrović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:23