NOVI BROJ NA KIOSCIMA

AUTO KLUB OTKRIVA: 52.000 vlasnika auto kredita u francima dobiva novac nazad! PLUS poseban prilog Satovi na 108 stranica i sve o novom Mercedesu CLS

Iz sadržaja izdvajamo: prvi test Kije Stonic, pravni obrat u slučaju kredita u švicarskim francima, vozili smo novu Subaru Imprezu...
 Auto klub

Najbrži auto magazin u zemlji koji izlazi svakih 14 dana pun je materijala za sve istinske ljubitelje autoindustrije i svega vezanog uz automobile! U ovom broju tako otkrivamo sve o pravnom obratu prema kojem čak 52.000 vlasnika autokredita u francima dobiva svoj novac nazad. Naime, svi oni koji su imali nesreću kupiti automobil uz kredit u švicarskim francima uskoro bi od banaka mogli zahtjevati povrat svake kune koju su uplatili iznad ugovorenog iznosa.

Kastela, 080215.
20. jubilarne Kastelanske maskare u organizaciji karnevalske udruge Polantada. Ovogodisnji krnje je bila mrsava krava kao simbol gradske vlasti koja samo uzima novac.
Na fotografiji: objesena udruga Franak.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
CROPIX

Uz ovaj broj čitatelji na dar dobivaju specijalan prilog Satovi na 108 stranica.

Čeka vas i usporedba petmetarskih sedmerosjeda, a čeka vas i test dječjih sjedalica. Osim toga, donosimo sve detalje o trećoj generaciji Mercedesa CLS.

Daimler AG

Otkrivamo kako bi trebala funkcionirati nova pristojba koja će zamijeniti dosadašnjih 5 posto poreza na stjecanje automobila.

U Švicarskoj smo isprobali novu Opel Insigniju Country Tourer. Donosimo i dojmove iz vožnje pete generacije Subaru Impreze iz italije.

Ne manjka ni testova, pa se tako na prvom testu našla Kia Stonic sa osnovnim 1,25-litrenim benzincem od 84 KS, auto koji u klasu donosi novu svježinu i dobru cijenu

Od ostalih testova izdvajamo test Hyundaija i20 Active 1.0 T-GDi, Opela Crossland X 1.2 Turbo te paprene Škode Octavije RS245 koja, kako joj i sam naziv govori, broji 245 KS.

Zagreb, 220917.
Test automobila Skoda Octavia RS.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

U rubrici servis donosimo sve o sustavu Proteng, posebnom crijevu koje se postavlja unutar motornog prostora i služi za automatsko gašenje požara u motornom prostoru.

S dolaskom niskih temperatura i prvih snježnih pahulja donosimo savjete što bi sve trebali imati u svom automobilu kako bi se bez muke nosili s padalinama, zaleđivanjem i ostalim situacijama...

Ljubitelji motocikala moći će pronaći sve detalje o novom Daucatiju Panigale V4.

U rubrici vremeplov čeka vas priča o Nicoli Romeo, čovjeku koji je Alfi dao prezime i svjetsku slavu.

Za ljubitelje motosporta tu su izvještaji s posljednjih utrka sezone F1 u Abu Dhaniju i WRC-a u Australiji.

U svakom slučaju, i u ovom će se broju naći ponešto za svakoga. Želimo Vam ugodno čitanje!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:05