VOZAČ JE PODIVLJAO

Bizarni incident na Gumballu: Pogledajte što se dogodilo vozaču Bugattija na Autobahnu

Najpoznatiji svjetski reli prije nekoliko je dana prošao Hrvatskom, a na proputovanju kroz Njemačku dogodio se incident
 Omid Mouazzen/Youtube/screenshot

Najstariji i najpoznatiji reli superautomobila Gumball 3000 prije nekoliko je dana ponovno protutnjao Hrvatskom, a na putu od Edinburgha do Porto Montenegra vozači su bili suočeni s brojnim izazovima.

Jedan od sudionika utrke Omid Mouazzen, vozač Bugatti Chirona, na svom je Youtube kanalu podijelio snimku bizarnog incidenta koji se dogodio na proputovanju Njemačkom.

Naime, nasred Autobahna, ispred njegovog Bugattija pojavile su se ljestve koje su oštetile prednji branik i ostale zaglavljene ispod automobila.

Iako se na snimci ne vidi trenutak naleta na ljestve, očito je da vozača čeka prilično veliki, neplanirani financijski izdatak.

Bijesni vozač svoju je frustraciju iskalio i na njemačkom policajcu kojem je govorio da nije normalno da nasred autoceste leže ljestve...

Podsjetimo, Gumball 3000 je reli nadahnut američkom komedijom iz sedamdesetih The Gumball Rally koji je još 1999. pokrenuo Maximillion Cooper.

Iz godine u godinu okuplja prilično šaroliku lepezu superauta, kao i poznate i slavne iz raznih područja, a neki od njih su bili trkač Lewis Hamilton, glumac David Hasselhoff, skijaš Bode Miller, skater Tony Hawk, pjevači Usher, Tommy Lee...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 13:31