OGRANIČENA SERIJA

Fiat 500 Riva Talijanska poslastica stigla u Hrvatsku

Fiat je proizveo limitiranu seriju od 500 primjeraka od kojih je pet dostupno i u Hrvatskoj
 Aldo Ferrero

U suradnji sa poznatim proizvođačem luksuznih brodova i jahti, tvrkom Riva, osmišljen je model 500 Riva, kojeg krasi bogata standardna oprema i limitirana edicija od 500 vozila. Početkom ovoga tjedna prvi primjerak Fiat 500 Riva pojavio se u Hrvatskoj, u Rovinju, gdje je predstavljen zajedno s paletom novih jahti poznatog proizvođača.

Domaći zastupnik talijanske marke Autocommerce za naše je kupce uspio naručiti pet primjeraka koji uz početnu cijenu od 122.500 kuna (1.2 Coupe) nude pregršt luksuza, od mahagonija do najkvalitetnijih kožnih presvlaka.

Talijanska poslastica kod nas stiže u rujnu, a kupcima će na raspolaganju biti dvije motorizacije: 1.2-litreni benzinac sa 69 KS i 1.3 JTD sa 95 KS.


FIAT 500 Riva

Prije gotovo 60 godina Fiat 500 se po talijanskim cestama zaputio u legendu, a negdje u isto vrijeme Riva je na isto putovanje, ali morskim putem, poslala svoju Aquaramu. Neodoljivi auto i neodoljivi gliser i danas su jednako privlačni kao i u ono doba, pa ne čudi da je čuveni proizvođač luksuznih brodova uzeo na tretman i aktualnu izvedbu gradskog mališana i preporodio ga u morskom stilu.
Fiat 500 Riva dolazi u ekskluzivnoj plavoj boji Sera Blue, jednoj od najpopularnijih i na Aquarami Super. Klasična verzija stiže s panoramskim staklenim krovom, a kabriolet s novim platnenim, stvorenim posebno za tu verziju. Izvana razliku čine brojni kromirani detalji i karakteristična bočna linija s natpisom Riva te 16-inčni naplaci, a unutra hrpa šminke i opreme svih vrsta.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:20