‘POGODIO BANDERU‘

Foto, video: Kad drift s 510 KS krene loše - prvi BMW M4 Competition razbijen je u Srbiji

Kako smo doznali od kolega iz tamošnjih auto publikacija, nije ga razbio nitko od auto-novinara već "neki influencer"
Razbijeni BMW M4
 Youtube screenshot

Prošlog vikenda internet je gorio, autoentuzijasti cijele regije komentirali su nekoliko fotografija i video koji dolaze iz Srbije na kojima se vidi razbijeni potpuno novi BMW M4 Competition (G82).

Radi se o testnom automobilu uvoznika BMW - Delta motors iz Beograda, međutim poznato je malo detalja o samom događaju. Očigledno je zabijanju u stup "kumovala" brzina, a prema tragovima kočenja automobil se okrenuo, a kako navode neki izvori zbog pokušaja "paljenja guma" i zabio se u stup ispod poznatog podvožnjaka "Gazela" u Beogradu.

Atraktivni bavarski coupe lakiran u "boju lansiranja" Sao Paolo žutu čiji redni šestak potpomognut s dva turbo punjača postiže velikih 510 KS u Srbiju je stigao zajedno s koji je novim BMW-om M3 prije nekih mjesec dana i bio je namijenjen test vožnjama za novinare.

No, kako smo doznali od kolega iz tamošnjih auto publikacija, nije ga razbio nitko od auto-novinara već "neki influencer". Koliko je poznato ovo je prvi razbijeni novi M4 Competition, dok smo fotografije prvog razbijenog M3 Competition modela, nažalost, imali prilike vidjeti prije nekih desetak dana. Ipak, kod M4 modela šteta nije "totalna" i procjenjuje se na oko 30.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:57