PONOS TALIJANA

Foto, Video: talijanski karabinjeri preuzeli dvije 510 KS snažne Alfe Romeo Giulije QV

Limuzini s četverolisnom djetelinom na bokovima i sa 510 KS koja 100 km/h hvata za 3,9 sekundi malo će se tko usuditi bježati
 Alfa Romeo

Foto: Alfa Romeo

Nakon što je nedavno Seat isporučio 4 tisuće modela Leon talijanskoj policiji i karabinjerima, FCA grupa se sada s novim ugovorom pridružuje s 800 vozila: Alfa Romeo Giulietta, Jeep Renegade i Fiat Panda 4x4.

No, najveća i najzanimljivija novost u voznom parku su svakako dvije 510 KS snažne Alfa Romeo Giulije i s performansama koje izazivaju oduševljenje auto fanova diljem svijeta. Tamnoplavo lakirane Alfine jurilice s oznakom karabinjera posebno su dorađene za potrebe službenika, a prve dvije isporučene u službu kreću na ulice Milana i Rima.

Najsnažniji i najbrži automobil u voznim parku karabinjera svih vremena (510 KS, 0-100 km/h za 3,9 sekundi) svečano je predstavljen jučer na velikoj svečanosti u Rimu kojoj su prisustvovali šef FCA grupe Sergio Marchionne te John Elkann predsjednik grupe, unuk pokojnog šefa Fiata Giovannija Agnellija. Prije početka korištenja Alfi Giulija QV, karabinjeri koji će biti zaduženi za korištenje proći će intenzivan trening na stazi pod budnim okom vozačkih instruktora Alfa Romea.

POGLEDAJTE VIDEO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:36