SAMO NA AUTOKLUB.HR

GUMBALL 3000 SUTRA stiže u Hrvatsku, a naš suradnik Crospotter13 pratit će ludu karavanu od Zagreba do Mykonosa i donositi eksluzivne izvještaje!

Naš suradnik, domaći Youtuber Crospotter13 pratit će ekskluzivnu karavanu od Zagreba pa sve do Mykonosa, a za Auto klub će donositi dnevne izvještaje s relija pa ćete svaki dan moći uživati u novom video isječku
 Marko Ćaćić

Najekskluzivniji reli na svijetu,Gumball 3000 startao je ovog vikenda u Rigi, a sutra stiže u Hrvatsku. Pritom će na putu iz Budimpešte iz koje kreću rano ujutro proći kroz čak dva hrvatska grada. Prvo odredište je Zagreb gdje je zakazan ručak, i to na tajnoj lokaciji koja po svemu sudeći neće biti otvorena za javnost. Ipak, sumnjamo kako će 150 supersportskih automobila moći proći nezamijećeno kroz glavni grad. Nakon toga ruta kreće prema Dubrovniku, gdje će ekskluzivna karavana noćiti. Prema riječima Maximilliona Coopera, za Gumballere je pripremio ekskluzivnu večeru na plaži uz vatromet, tako da smo sigurni da će Dubrovnik ostati u dobrom sjećanju svim sudionicima.

Ove godine naš će suradnik, domaći youtuber Crospotter13 pratiti Gumball 3000 od Zagreba sve do Mykonosa. Pritom će za Auto klub donositi ekskluzivan izvještaj iz svih gradova koje će Gumball posjetiti. Svaki dan moći ćete uživati u novom video isječku koji će dočarati kako je bilo na putu. Za ovu priliku Crospotter je uredio svoj Citroen C3 u Martini Racing boje, budući da je tema ovogodišnjeg relija upravo reli grupa B.

Foto: Marko Ćaćić

Osim foto i video izvještaja koji će biti na Youtubeu i na stranicama Auto kluba , dodatni isječci s relija bit će na Instagram profilu crospotter13 , kao i Instagram profilu Auto kluba (gdje će biti objavljeni popularni „stories“).

Na ovogodišnjem izdanju sudjeluje oko 150 superautmobila među kojima se ističu modeli poput Porschea 918, GT3 RS, Mercedesa AMG GT R, Lamborghinija Aventadora SV, ali i neobičnih kreacija poput Mercedesovog kamiona Actros kojeg vozi jedan tim iz Njemačke. U svakom slučaju, spektakla neće manjkati.

Inače, ovo je prvi put nakon šest godina da Gumball dolazi u Hrvatsku. Zadnji put su bili 2011. godine u Zagrebu, kada su ludu karavanu imućnih i objesnih također ekskluzivno pratili naši reporteri Zvonimir Jurčić i Elvir Tabaković na ruti od Venecije preko Zagreba do Beograda, dok ovogodišnje izdanje voze od Rige do Mykonosa. Vjerojatno najzanimljiviji dio rute odnosi se upravo na ovaj „balkanski dio“, od Zagreba do Mykonosa s kojeg ćete imati prilike vidjeti kako se Gumballeri snalaze na cesti i koji su njihovi dojmovi.

Gumball 3000

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:11